Hiç Kazanamıyorum Diyenler ?

• Kullanıcı diray67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

diray67

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitcoin-nedir.com
merhaba arkadaşlar.
2 aydır yt ile uğraşıyorum. henüz bir kazanca ulaşabilmiş değilim.
her türlü içeriği,
dizi film anime news kaza tv showları gibi kategorileri denedim ama bir türlü kazanca ulaşamadım.

acaba bu forumda tekmiyim ?

warmı benim gibi kazanamayanlar

Konu biraz saçma olmuş ya . Başka kazanamayan varsa ne değişecek ki ? :)

teşekkürler o konuyu inceledim ve uyguluyorum şuanda
Konu biraz saçma olmuş ya . Başka kazanamayan varsa ne değişecek ki ? :)

kim bilir beyin fırtınası yaparak kazanabiliriz belki :)

bende senin gibiydim artık ufakta olsa kazanmaya basladım durmak yok yola devam

merhaba arkadaşlar.
2 aydır yt ile uğraşıyorum. henüz bir kazanca ulaşabilmiş değilim.
her türlü içeriği,
dizi film anime news kaza tv showları gibi kategorileri denedim ama bir türlü kazanca ulaşamadım.

acaba bu forumda tekmiyim ?

warmı benim gibi kazanamayanlar

Tek değilsin emin olabilirsin forumu okumaktan helak oldum herşeyi öğrendim ama bi türlü icraata dökemiyorum:)

2 Ay çok kısa bir süre. Ben en az 10 ay sadece araştırma yaptım bu forumda. 15 Gün önce bot aldım 15 gün içinde eşiği aştım. Araştırmayı, okumayı hiç ihmal etme direk paldır küldür bu işe girince kazanamazsın canın sıkılır Youtube'a giresin gelmez..

Yılmadan devam etmek lazım daha çok yenisin.

Kazanman için minimum 7 ay gerekiyor bu işte. Eğer biri yol göstermiyorsa ya da kategori söylemiyorsa daha bile uzayabilir. Aceleci olmayın...

Demekki yanlış yaptığın yada eksik yaptığın bişeyler var iyice araştır..

2 ay boyunca spamlıcak kategori bulsaydın şuanda o kategoriden kanal kopyalayarak köşeyi dönerdin :D

1 seneden önce ciddi bir gelir elde edemezsin zaten, burada şov yapan herkesin en azından 1 senelik bir mazisi var youtube'la. ben 1,5 senedir işin içindeyim ve 5-6 aydır ciddi gelir elde ediyorum. pes etmezde youtube ile aranı soğutmazsan kazanmaya başlarsın illaki. her gün farklı kategoriler dene, seo üzerine çalış. başka yol yok malesef.

Hocam 2 ayda cok ciddi bi rakama ulastm yarisi bloke oldu tabi

hocam bizim zamanımızda pek bu işi bilen kimse yoktu bize yol gösteren
ben 2012 Ekimde başladım bu işe
sanırım size yol gösteren birileri olmuş yada yardım aldığınız birileri
zamanında banada yardımcı olunsaydı bende bir haftada çözerdim işi

hocam bizim zamanımızda pek bu işi bilen kimse yoktu bize yol gösteren
ben 2012 Ekimde başladım bu işe
sanırım size yol gösteren birileri olmuş yada yardım aldığınız birileri
zamanında banada yardımcı olunsaydı bende bir haftada çözerdim işi

Hocam tabiki faydalandigim konular olsu ama.kategoriyi sans eseri oldu biraz.buyuk konusmak yakismaz kimseye amam bu isi eskiden beri bilseydm cok ciddi rakamlara ulasmistim kesin

Hocam tabiki faydalandigim konular olsu ama.kategoriyi sans eseri oldu biraz.buyuk konusmak yakismaz kimseye amam bu isi eskiden beri bilseydm cok ciddi rakamlara ulasmistim kesin

hocam zaten ytparayı bana göre şuanda en fazla 1 ay iyicene kurcalayan birisi kendi yolunu bulucaktır, benim zamanımda ytpara yokdu, serkan abide henüz acemi saylıyordu ozamanlar düşün

şimdilerde bu işe yeni başlayan arkadaşlar, hemen sağa sola pm atıyorlar birilerinden yardım istiyorlar az yada çok yardımcı oluyor arkaaşlar, öyle böyle şuanda yeni başlayan arkadaşlar daha çabuk işi çözüyorlar eskiye göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri