- Web sitesi
- www.sencene.com
Hocam neden hala başka işde çalışıyorsunuz ?
Askerden geldiğimde pc başında çok oturduğum için ( ki webtasarım hosting satış seo vs. haftalık 1, 1.5 k kazanıyordum ) Ailem iş kurmak istedi. bunuda önceden tanıdığımız Bir dönerci ile ortak olmamı teklif ettiler. Sonuçta hiç bir iş tecrübem yoktu. Kabul ettim. Daha sonra Ortağım borçları yüzünden hissesini bana devretti. Anlayacağın ihale bana patladı. 7 seneden fazladır Döner Pide Izgara üzerine iş yerim var. Ve işimi sevmiyorum.. Yakındır Ya devredeceğim yada kapatacağım dükkanı. Ama öyle bi andada bırakılmıyor işte, Müşterilerle abi kardeş gibi olduk, kopamıyorsun bi anda bırakamıyorsun Alışkanlık oldu. Ama Bitecek az kaldı, Hizmet sektörü özellikle gıda insanı yaşlandırıyor...
Dükkan açmayı düşünen arkadaşlarada uyarımdır, Açmayın girmeyin bu işlere eğer size destek olacak kardeşleriniz varsa ne ala.. Tek başına Bir Dükkanın altından kalkmak kolay değil, kira, stopaj, vergi, bagkur, sgk, elektrik, su, doğalgaz, Malzemeler... Esnafın hali çok kötü. Eğer Büyük oynamıyorsan iflassın.
Büyük oynayanda zaten Avm'ler,. Esnaflık bitti.