Hiç Ünlem Almamış Kanalın - Fişlenmesi

• Kullanıcı Netbeans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Netbeans

Kayıtlı Üye
Yapılan işlemler ;
1 - Kanalı dün açıp içine 50 video attım.
2 - Video Editörden yaptığım işlemlerle yeni 50 video türettim.
3 - Eski videoları silip yeni videoların para kazanmalarını açtım.
4 - % 100 başarı ile $ 'ları yaktım, yani 1 video bile ünleme düşmedi.
5 - Kanalı biraz dinlendireyim, youtube ne yapıyor bu 50-100 video birden atıp demesin diye 25 saat kanala video atmadım.
6 - Tekrar yükleme yapayım dedim ve Kanal fişlenmiş :S Ne atarsam atayım artık ünleme düşer hale gelmiş.

Kanalı fişlenmeyen arkadaşlara sorum ;
A: Video sayısındamı abartıya kaçtım,
B: Bir sonraki video yükleme aşamasınamı erken geçtim (25 saat ara vermiştim),
C: Aynı anda 50 video birden yüklememmi beni filtreye aldırttı,
D: Aynı anda 50 video birden $ yakmammı beni filtreye aldırttı,
E: Aynı anda 50 video birden silmemmi beni filtreye aldırttı,
F: Video editörde yaklaşık 1 saatte sadece 50 video editleme kotasını doldurup youtubeden Hata mesajı almammı filtreye aldırttı,
G: Hepsi :)

Cevaplarınızı bekliyorum, yarın malum Lisans KPSS sınavı var, güncel bilgiler kısmında bu tür bir soruda bekliyorum ÖSYM den :D

Son düzenleme:
E hepsi + aynı anda 50 adet eski videoyu silmendir nedeni.. parça parça aralıklarla yapacaksın..

aynı anda yüklemen kesinlikle bence.Defalarca test kanallarımda denedim.Tecrübe ile sabittir.Manuel olarak kendi bilgisayarınızdan veya vds nizden yükleme yapıp açıklama başlık keyword vs hepsini manuel girip ve yüklediğiniz zaman kaç tane video atarsanız atın kanal kapanmıyor ve asla ünleme düşmüyor.Ama ne zaman çok lu yüklemeye kalksam pat diye fişleniyor kanal.Ben youtube kanal çalışmıyorum.Bayiyim.Ancak insanlara yardımcı olmak için sürekli test kanallarında araştırma yapıyorum.

Arkadaşlar youtube toplu işlemleri artık kontrol ediyor. Son Toplu işlemler kısmında neler yaptığınız kaydediliyor

aynı anda yüklemen kesinlikle bence.Defalarca test kanallarımda denedim.Tecrübe ile sabittir.Manuel olarak kendi bilgisayarınızdan veya vds nizden yükleme yapıp açıklama başlık keyword vs hepsini manuel girip ve yüklediğiniz zaman kaç tane video atarsanız atın kanal kapanmıyor ve asla ünleme düşmüyor.Ama ne zaman çok lu yüklemeye kalksam pat diye fişleniyor kanal.Ben youtube kanal çalışmıyorum.Bayiyim.Ancak insanlara yardımcı olmak için sürekli test kanallarında araştırma yapıyorum.

hocam sen tek tek video atmaktan mı bahsediyorsun sorun olmuyor diye ? Yani 3-5 video çoklu yüklediğim zaman kanal uçuyor mu demek istiyorsun ?

hocam sen tek tek video atmaktan mı bahsediyorsun sorun olmuyor diye ? Yani 3-5 video çoklu yüklediğim zaman kanal uçuyor mu demek istiyorsun ?

3-5 için değilde benim gibi 50 video birden yüklemeler için demiştir.
Uçuyormudan kasıt kapanması sanırım, ama benim bahsettiğim sorun kanalın açık bi şekilde sadece kara listeye girmesi, yani sabıkalı olması :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri