Hiçbir Sıkıntı Yok Ama $ Seçeneği Kayboldu

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xkdhc

Kayıtlı Üye
Merhaba.

Kendi yarattığım bir videomda bugün $ yok oldu. Diğer videoların hepsinde duruyor. Ama bu videodan kalkmış. Hiçbir uyarı, sıkıntı vs yok videoda.

Neden oluyor bilen var mı? ve Çözümü nedir?

Yaratmak allaha mahsustur öncelikle bunu belirteyim istemeden günah işleme dostum :D dünya geneli engel filan geliyo bazen ama görünmüyo o sırada para kazanma gidebiliyo dünya geneli görünmediğinden boş duruyo bi süre sonra geliyo bende böyle olmuştu

Malesef çok hit aldı. Video 48k'da.

Yaratmak allaha mahsustur öncelikle bunu belirteyim istemeden günah işleme dostum :D dünya geneli engel filan geliyo bazen ama görünmüyo o sırada para kazanma gidebiliyo dünya geneli görünmediğinden boş duruyo bi süre sonra geliyo bende böyle olmuştu

Yaratmak sadece "yoktan var etmek" anlamında kullanılmaz kardeş. Yani kendi zekanla daha önce var olmayan bir fikri ortaya çıkarırsan bu da yaratmaktır. Din kelime oyunlarıyla zedelenebilecek bir kavram değil.

Fikrin için teşekkürler.

Yaratmak sadece "yoktan var etmek" anlamında kullanılmaz kardeş. Yani kendi zekanla daha önce var olmayan bir fikri ortaya çıkarırsan bu da yaratmaktır. Din kelime oyunlarıyla zedelenebilecek bir kavram değil.

Fikrin için teşekkürler.
bosver hocam böyleleri her yerde çıkıyor bi kaç tane:D

Yaratmak allaha mahsustur
fikiri icraata dokmek olusturmaktir

yaratmak kelimesini kullanamassın
şeriata göre yani islam hukukuna göre
o yüzden arkadaş doğruyu söyledi , yaratmak Allaha mahsustur
kendi yapımım veya benim videom diyebilirsin

Adam ne sormuş sizin tartıştığınız şeye bakın.Ara sıra bana da oluyor ben direk siliyorum şuan bir şey olmadı ilerde de olmaz inşallah.

2. ve 3. anlamlarına bakın.
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH="align: center"]yaratmak
-i, din b. (***)[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1. -i, din b. (***) Allah, olmayan bir şeyi var etmek
"Allah, mutlaka dünyayı kullarına sevdirmek için baharı yaratmış olacaktı." - Ö. Seyfettin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. nsz Zekâ, düşünce ve hayal gücünden yararlanarak o zamana kadar görülmeyen yeni bir şey ortaya koymak, yapmak
"Bir cazibe yaratmak için ne yapmalı diye düşünüyorduk." - F. R. Atay

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. nsz Olmasına, ortaya çıkmasına yol açmak, sebep olmak
"Bu haber sinirli bir hava yarattı. Yangın büyük tehlike yarattı."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dini körü körüne, cahilce, sorgulamadan yaşayan insanlar en büyük zararı verenler.
kelimenin ikinci anlamına bakın.

TÜRK DİL KURUMU

Merhaba.

Kendi yarattığım bir videomda bugün $ yok oldu. Diğer videoların hepsinde duruyor. Ama bu videodan kalkmış. Hiçbir uyarı, sıkıntı vs yok videoda.

Neden oluyor bilen var mı? ve Çözümü nedir?

videolarında +18 herhangi bir resim, tag, başlık vs varsa ihtarsız direk para kazanma kapanır..

videolarında +18 herhangi bir resim, tag, başlık vs varsa ihtarsız direk para kazanma kapanır..

Evet sebebi bu olabilir. Yani aslında direkt +18'lik bir şey yok ama çok küçük bir kısmında olabilir. Teşekkür ederim.

Fikir vermek adına, belki ünlem geçmek için kullanılan sistem ile videonuzu mozaikleyip, yeniden para kazanma açarak eski haline getirebilirsiniz, emin olmamakla birlikte izlenimlerinizi kaybetmemeniz için işe yarayabilir.

Yaratmak Allah'a mahsustur diyenler Creative'den para almasınlar. Günaha ortak olmasınlar.

Konu nerelere gelmiş, hocam telif hakkı bildirimleri panelinde vs. hiç uyarı, bildirim vs. yokmu

bendede aynısı olmuştu hiç ellemedim bi kaç güne düzeldi ama bir videom hala o şekilde inşallah o da düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri