Hide my ass kullanan yada bilgisi olan

klausner12

Yasaklanmış
hma kullanan arkadaşlar 1 aylık pro paketi kaç ip veriyor verdiği ipler kullanılmış iplermi bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır ?

En son 70bin ip vardı hatırladığım

Her kullanıcıya ayrı bir ıp verir 2 yıldan fazladır aralıksız kullanırım, ıp konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

her kullaniciya aylik 10 dolara 70bin ip verse o firma iflas eder hocam. bir yanlis anlasilma oldugunu dusunuyorum. hma oldukca public bir vpn. yt icin dusunuyorsaniz bence dogru bir secim degil.

Her kullanıcıya ayrı bir ıp verir 2 yıldan fazladır aralıksız kullanırım, ıp konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

Peki goldenfrog ile ilgili bir bilginiz var mı hocam ? Hangisini tavsiye edersiniz ? bir soruda daha ucuz vpn ler yokmu çok pahalı ikiside :)

youtube için değilde bir siteye üye olmak için almam lazım farklı ip istiyor zenmate dot vpn ip pro gibi ipler işe yaramıyor daha önce başkaları üyelik almışlar o yüzen pro bir vpn almam lazım

youtube için değilde bir siteye üye olmak için almam lazım farklı ip istiyor zenmate dot vpn ip pro gibi ipler işe yaramıyor daha önce başkaları üyelik almışlar o yüzen pro bir vpn almam lazım

cok ozel biyer degilse senin icin uye olabilirim.

hocam şuanda kullanıyorsanız ortalama kaç ip veriyor pro paket 1 aylığa beğenirsem 1 senelik alıcam
Bende yıllık paket alıorum zaten hocam bir sorun yaşamadım zaten ülke ve eyalet ya da şehir seçebiliyorsun aynı ıp den alman neredeyse imkansız gibi birşey, çok test yaptım ama kullanılan ıp yi tekrar verdigine denk gelmedim.

hizmeti satın aldım ancak neti aşırı yavaşlattı bir siteye girmek için 40-50 sn bekletiyor sizdeki hız nasıl
Bende yıllık paket alıorum zaten hocam bir sorun yaşamadım zaten ülke ve eyalet ya da şehir seçebiliyorsun aynı ıp den alman neredeyse imkansız gibi birşey, çok test yaptım ama kullanılan ıp yi tekrar verdigine denk gelmedim.

her kullaniciya aylik 10 dolara 70bin ip verse o firma iflas eder hocam. bir yanlis anlasilma oldugunu dusunuyorum. hma oldukca public bir vpn. yt icin dusunuyorsaniz bence dogru bir secim degil.

Total rakam o zaten kisi basi ozel ip degil. 1 milyon kisi de kullansa 70k ip var bi ipyi 100-200kisiye bile es zamanli kullandirabilirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri