50 Adet kanal söz verildiği zamanda sorunsuzca teslim alınmıştır. Teşekkürler
Ben teşekkür ediyorum hocam. Hayırlı geceler, Bol kazançlar diliyorum sizin adınıza Rabbimden.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
50 Adet kanal söz verildiği zamanda sorunsuzca teslim alınmıştır. Teşekkürler
2. kez 10 adet hesap alındı.Kanallar patlamadı sapasağlam duruyor.
20 adet kanal alındı.
skypedan ekliyorum hocam![]()
hızlı bir alışveriş oldu hocam saolsun hediye olarak da kanallar vermiş teşekkür ediyorum![]()
20 Adet kanal alındı kanallar güzel gözüküyor.Hızlı güvenilir bir arkadaş.
1 paket ayırırsanız sevinirimGüle güle kullanın hocam. Hayırlı günler, bol kazançlar.
---------- Spam Engelliyici 20:29 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------
Güncel Bilgiler
Arkadaşlar satışa başladığımız ilk gün 50 KRŞ'luk bir kampanya yapmıştık geçici olarak. Yeni bir şekilde açtığımız kanallarımızı denemeniz için o kampanyadan pazartesi akşamı tekrar yapmaya karar verdik. Stok'ta 200 Onaylı kanal olacak. Denemeniz için 10 kanallı paketler halinde, toplam 20 paket olacak. 1 kişi sadece 1 paket alabilir. Pazartesi günü, akşam saatlerine yakın kampanyayı başlatacağım.
1 paket ayırırsanız sevinirim![]()
paypal adresinizi alabilirmiyim acaba?
Hocam kanalları teslim edince ödeme geçerseniz daha iyi olur.
20 adet kanal alındı. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
CaranthirDark
Güle güle kullanın hocam. Hayırlı günler, bol kazançlar.
---------- Spam Engelliyici 20:29 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------
Güncel Bilgiler
Arkadaşlar satışa başladığımız ilk gün 50 KRŞ'luk bir kampanya yapmıştık geçici olarak. Yeni bir şekilde açtığımız kanallarımızı denemeniz için o kampanyadan pazartesi akşamı tekrar yapmaya karar verdik. Stok'ta 200 Onaylı kanal olacak. Denemeniz için her pakette 10 kanal olmak üzere, toplam 20 paket olacak. 1 kişi sadece 1 paket alabilir. Pazartesi günü, akşam saatlerine yakın kampanyayı başlatacağım. Kampanya için ön sipariş verebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.