HikmetSonmez Den Alınan 39 K Aboneli Kanal Acil Satılıktır. Uygun Fiyara Dampinggg

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugs9305

Yasaklanmış
Beleşciler Hemen Doluşmuş 2 kuruş verip almazlar beleş olduğunu duyunca doluşurlar neyse youtube benim için bitti ytparada benim için bitmiştir zaten bu forumun eski hali felende kalmamıştı zaten tüm bebeler foruma üye olmuş ANLIMDA ENAYİ YAZIYOR SİZE KANALI VERİCEM ÇEKİLİŞLE ZEVKİNE PATLATACAM KANALI .. EXİT HESABIMI SINIRSIZ BANLARSINIZ [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar kardeşim üzüldüm gerçekten yaşadığın sıkıntılardan dolayı. Kanal bu zamanda bulunabilir bir kanal değil. Türkiyede tek olabilir projelik url siz Vs. Alan arkadaş önümüzdeki zamanlarda çok daha fazla fiyata satabilir...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyv reis sağolasın bakalım umarım hayırlısı olur acil diye satıyorum mecbur bende yapacak bişey yok daha iyisi zor bulunur alacaklar için.

Herkese Merhaba Hikmet Sonmez den 2 hafta felen önce 1.500 TL ye aldıgım 38.700 Civarı aboneli kanal satılıktır.

özgün kanal işi için çok iyi bir kanaldır ani bir karar ile özgün kanal yapmaktan vazgeçtim. Bu fırsat birdaha zor gelir.

Teklifler Değerlendirilecek ve satış gerçekleştirecektir . En yüksek Fiyatı verene vericem .Acildir Ve Güzel Bişeylerde Yaparım.

özelden kanal linki atılabilir isteyenlere.

Katıldığı tarih: 27 May 2016 dir.

Aboneler Çok çok önceden çekilmiş düşme olmaz hergün 5 abone felen kaybeder kaybeder ise.

özel url si yoktur kanalın UC lidir

ALANA HAYIRLISI OLSUN.

Hocam kanal için detayları eklersen iyi olur. Şimdi neyi sattığını kimse bilmiyor. Pm den url göndermende alacak kişinin ekmeğine kan doğrar. 3 gün sonra topluluktan giderse hiç şaşırmam.Detaylı bir düzenleme yapki bizde alacaksak neyi alacağımızı anlayalım.

Hocam kanal için detayları eklersen iyi olur. Şimdi neyi sattığını kimse bilmiyor. Pm den url göndermende alacak kişinin ekmeğine kan doğrar. 3 gün sonra topluluktan giderse hiç şaşırmam.Detaylı bir düzenleme yapki bizde alacaksak neyi alacağımızı anlayalım.

dostum hikmet de bende eski üyeleriz milleti kazıklıcak değilim acil satışımda para ihtiyacından değil kullanmadıgım için elimden çıkarmak istiyorum zaten.

o konuda haklısın daha kimseye kanal linki yollmadım zaten onu düzenlerim.

kanal hakında düzenlenecek birşey yokki açılış tarihini oraya yazdım

kanal boş video yok aboneler çok zaman önce çekildi gitmesi mümkün değil kanal uzun süredir açık toplulukdan felanda kapanma olmaz olsa şimdiye kapanırdı.

dostum hikmet de bende eski üyeleriz milleti kazıklıcak değilim acil satışımda para ihtiyacından değil kullanmadıgım için elimden çıkarmak istiyorum zaten.

o konuda haklısın daha kimseye kanal linki yollmadım zaten onu düzenlerim.

kanal hakında düzenlenecek birşey yokki açılış tarihini oraya yazdım

kanal boş video yok aboneler çok zaman önce çekildi gitmesi mümkün değil kanal uzun süredir açık toplulukdan felanda kapanma olmaz olsa şimdiye kapanırdı.
Sen yazdığımı hiç anlamamışsın hocam. Siz milleti kazıklayacaksınız demedim. Forumda satış konusunun bir şablonu var. Kanalı şundan aldım şu kadar abone var linkide isteyene özelden atarım en yüksek fiyatı verenede satarım diye bi satış konusu açılmaz.Anlatmak istediğim buydu umarım anlatabilmişimdir.

konu günceldir baltalamak isteyenler bellidir. her türlü kolaylık sağlanacaktır alıcılara.

konu günceldir 500 TL verene Kanal teslim edilecektir. çok uygundur

kanalı satışdan vazgeçildi çekiliş yapıyorum katılmak isteyenler katılıyorum yazsın çekiliş 1 e kadar sonuçlanacaktır.

Katılıyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beleşciler Hemen Doluşmuş 2 kuruş verip almazlar beleş olduğunu duyunca doluşurlar neyse youtube benim için bitti ytparada benim için bitmiştir zaten bu forumun eski hali felende kalmamıştı zaten tüm bebeler foruma üye olmuş ANLIMDA ENAYİ YAZIYOR SİZE KANALI VERİCEM ÇEKİLİŞLE ZEVKİNE PATLATACAM KANALI .. EXİT HESABIMI SINIRSIZ BANLARSINIZ [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri