hikmetsonmez Youtube-İnst-Twit-Face Hizmetleri

Aslında bende özgün kanalıma almayı çok istiyorum da çekiniyorum.. Youtube buna sıkıntı çıkarmıyor mu? İleride bunu bahane gösterip patlatmasın kanalı sonra? Birde Gizza gibi partnerlerin bu tarz abone alımları hakkında yorumları nedir var mı yetkili biri bilgilendirse bizi.. Abone aldım diye tekmeyi vurmasınlar sonra bana. Hazır partnerimden olmak istemem :D

Aslında bende özgün kanalıma almayı çok istiyorum da çekiniyorum.. Youtube buna sıkıntı çıkarmıyor mu? İleride bunu bahane gösterip patlatmasın kanalı sonra? Birde Gizza gibi partnerlerin bu tarz abone alımları hakkında yorumları nedir var mı yetkili biri bilgilendirse bizi.. Abone aldım diye tekmeyi vurmasınlar sonra bana. Hazır partnerimden olmak istemem :D

ben bu sorumluluğu çoğu kişinin satın almasında üstlendim hocam, yani kanal kapanması gibi bi durum yok öyle bi ihtimal yok yani. ha telifiniz olur vs onlarla kapanır felan orası başka ama bu abone alımlarının hiçbi şekilde zararı yok yararı var izlenime beğeniye yoruma vs. gizza ile çalışan bikaç arkadaşa satış yaptım buzzmyvideosla çalışanlarada.. kimse bana gelip olumsuz dönüş yapmadı çünki 5k istiyorsa 6,5k gönderdim. yani hocam ben onbinlerce mail satışıda yaptım 1 sene önce. bana bir kişi olumsuz dönüş yapmadı. itibar önemlidir. güvenmediğin bi işe giremezsin çünki sorumluluğun var ismin üzerinden satış yapıyorsun. kolay gelsin.

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

100 aboneni alırım üstad hayrına. :D
pm ile link gönderin abonenizi göndereyim.
1K abone siparişi verildi gece teslim edilcelecek şekilde anlaşıldı ilgili bir satıcı :)

abone gönderimi tamamlandı iyi çalışmalar.

---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

sadece spam kanallar için satış yapmıyoruz. özgün kanallarınızı boostlama güçlendirmek isterseniz abone alımı yapabilirsiniz. 5 yıldır bu işin içindeyim. büyük kanallardan abone satın almayan kanal bilmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

@RoxiRox ref gönderimi yapıldı.

tuh ya refi kacirmisim, yinede hayirli olsun hocam

tuh ya refi kacirmisim, yinede hayirli olsun hocam

teşekkürler hocam canın saolsun pm at linkini göndereyim.

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

satışımız devam ediyor hiçbi şikayet almadık maşallah. fazlası ile gönderdiğimiz içinde duanızı alıyoruz. saolun.

teşekkürler hocam canın saolsun pm at linkini göndereyim.

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

satışımız devam ediyor hiçbi şikayet almadık maşallah. fazlası ile gönderdiğimiz içinde duanızı alıyoruz. saolun.

ref bitti ama adam hayir sever abimiz, kiyak olarak abone yolladi, hayirli satislar abi, Allah razi olsun!

hocam peki bu aboneler videolarımızı izliyormu

izleme, yorum beğeni gibi katkıları olur. skypeden onlarca kez eklenip soruldu ama şunu belirtmek istiyorum ki sizin ek olarak ilk ay izlenim vs alıp kanalı aktif tutmanız destek olmanız gerek. kanalın oturması 1 ay sürebilir. (+25k alımlar için geçerli)

50 TL'lik alındı. Olması gerekenden fazla gönderdi. Teşekkürler.

MJvV82.png

hikmetsonmez Reis hangisi sensin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri