Hırsız Partnere Komik Başvuru :D

france-1453

Kayıtlı Üye
Bildiniz üzere freedom partner tam bir hırsız partner :D

Kapanma ihtimali çok yuksek bir kanalı oraya başvuru yaptım :D
Utanmazlar soruyorki neden bizi tercih ettin :D
Aynen resimdeki gibi yazdım yolladım :D

Şaka gibi ama döndük dolaştık yine bunlara muhtaç olduk. Ne partner kaldı ne adsense. Tek umudumuz gavur ülkelerinin adsenseleri :D

Son düzenleme:
Şaka gibi ama döndük dolaştık yine bunlara muhtaç olduk.

Yok neden muhtaç olalım .. sakın kimse bu partnere başvuru yapmasın ... eskiden kapanan kanallara ödemiyordu şimdi telif topluluk yiyen kanallarada ödeme yapmıyor :D

2 ay önceden bir kanal vardı kapanma ihtimali kesin olan .. diyerleri hep kapandı çünki izlenim artmış öylesine başvurdum.. hesaba katmadım bir kanal..

Bu hırsızlar benim kaç bin dolar paramı yedi..

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

ing yazsaydın keşke :)

ellerinde kanal yok ya kesin translate ile çevirirler :D

Geçen facebook ta bunların müdür lerinden bitanesi video paylaştı şişko :D

ingilizce yazdımki bizim paraları çala çala ayı gibi olmuşsun 1 gün sonra yorumu sildiler :D

Hırsızın sözlük anlamı başkasının malını kimse görmeden alan, çalan (kimse). Bu insanlar habersiz iş yapmıyor. Her şeyleri açık ve net. ister çalışırsın ister çalışmazsın. Forumda hoş gözükmek için bu şekilde yargısız infaz hiç hoş değil.

Hırsızın sözlük anlamı başkasının malını kimse görmeden alan, çalan (kimse). Bu insanlar habersiz iş yapmıyor. Her şeyleri açık ve net. ister çalışırsın ister çalışmazsın. Forumda hoş gözükmek için bu şekilde yargısız infaz hiç hoş değil.

Yani diyorsun ki adamlar parayı çalarken görmediğimiz için hırsız değiller.
Çalarken mi görmek lazım? Parayı görsek yeterli mi? Havayı da görmediğimize göre sanırım hava diye birşey de yok. Bla bla bla

Ben dahil forumda bir sürü kişinin parasına el koyan firma hırsız değil de nedir???

Yani diyorsun ki adamlar parayı çalarken görmediğimiz için hırsız değiller.
Çalarken mi görmek lazım? Parayı görsek yeterli mi? Havayı da görmediğimize göre sanırım hava diye birşey de yok. Bla bla bla

Ben dahil forumda bir sürü kişinin parasına el koyan firma hırsız değil de nedir???

Başlık- Standart Hırsız Partnere Komik Başvuru :D
,Demekki bir şeylerin bilincinde ki bunu yazıyor. Kapanan kanalı ödemiyor yıllardır bilinen bir gerçek. Onun dışında yüzde 60 ödüyor. Kanal atıyor falan filan. Bunların hepsini biliyoruz. Bilmediğimiz bir şey var mı ? Bildiğimiz şeyleri bile bile kanal bağlıyorsak hırsız diye adlandırmamız hoş değil. Bilmediğimiz konu varsa yazın lütfen bizimde bilgimiz olsun. Sizin bir yerden paranızı mı çaldı ? Size ait olan bir şeye habersiz bilmediğiniz şekilde elmi koydu ? Hırsızlık konusu nedir ben anlayamadım. Kanal alımı yapsın saniye beklemem boşta olan kanallarımı sokarım. Benim gibi düşünen bir çok kişi olduğuna da eminim kanal sokmak için sırada bekleyen.

Son düzenleme:
hocam hiç komik değil ya valla gece gece moral bozdun

"olduğunuzu" bari doğru yazsaydın hocam. adamlar translate'den çeviri yaparsa ne demek istediğini anlardı.

Forumda Hoş Görünmek mi Çok komiksin :D

Bilader 2015 TE sADECE 2 Kanalın Dashboard Larında Kesinleşen Kazanç 12,000 Küsür dolardı sadece iki kanal...
Bu parayı Bunlar youtubeden aldı Birde Bu kesinleşen kazancın Yüzde Kırkını Ekle .. 18 Bin dolar Yaklaşık..
Yt ödemesede vermeseler eyvallah ta.. yt den alıp cebe indirdiler..

Ben çok partner gördüm Bunlar kadar hırsızını görmedim..
yaklaşık 10 gun önce telifli bir kanal vardı tek telif.. kanalı partnerden atıp dashboard tanda silmiş onuda ödemeyecek..

---------- Spam Engelliyici 08:36 ---------- Önceki Mesaj 08:35 ----------

hocam hiç komik değil ya valla gece gece moral bozdun

Moralimizmi kaldı hoca hangi morelden bahsediyorsun :D Tokat manyağı olduk :D

Bilmediğimiz bir şey var mı ? Bildiğimiz şeyleri bile bile kanal bağlıyorsak hırsız diye adlandırmamız hoş değil. Bilmediğimiz konu varsa yazın lütfen bizimde bilgimiz olsun.

Burası forum. Üyeler sabit değil. Daima yeni üyeler gelmekte. Gündemde kalması yeni gelenlerin bilgilenmesi tuzağa düşmemesi anlamına gelir.

Sizin bir yerden paranızı mı çaldı ? Size ait olan bir şeye habersiz bilmediğiniz şekilde elmi koydu ? Hırsızlık konusu nedir ben anlayamadım.

Bu soruyu görmemezden geliyorum!

Neden bu savunmayı üstlendiğini merak ediyorum. Bana göre ortada bir iftira da yok.

Neyse neyse beni etiketlemeyin, bu hırsız partner için daha fazla dil dökmek istemiyorum.

Adam açık ve net bir şekilde çalmış işte hırsız değil ne? acaba hırsız değil diyen arkadaş hayatta olaylarla karşılaşınca hep sözlüğe mi bakar ? gereksiz muhabbetler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri