Hırsızı Bulunuyor ! Çember Daralıyor !

Hamburger

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm bir sıkıntı varsa şikayette bulabilirsin,
numaramı orada burada dağıtıp özel hayatıma girmene gerek yok.
Paypaldan paran en kısa zamanda dönüş yapıcaktır.
Şuanda seninle bi bağlantım yok bilgisayardan felan ,Girmiycektim bu hesaba fakat zorunda kaldım
Konuna felan dokunmadım bu konuda yardımcı olucaklar olsun başkaları da görsün fakat neyse iyi günler

Son düzenleme:
pm attım.

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

pp la ilgili pm attım.
http://www.yoncu.com/ dan iletişime geçersen bilgi verirler mi bilmiyorum
İP yi de bir kontrol edilsin.gerçi sağlıklı sonuç alınamıyor ama bir ihtimal [MENTION=11620]era[/MENTION]

Kurtarmana sevindim hocam
IP Address Details - ipinfo.io

NTs8LAv.png

V2MHGXh.png

pm attım.

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

pp la ilgili pm attım.
http://www.yoncu.com/ dan iletişime geçersen bilgi verirler mi bilmiyorum
İP yi de bir kontrol edilsin.gerçi sağlıklı sonuç alınamıyor ama bir ihtimal [MENTION=11620]era[/MENTION]

91.93.114.36 böyle bir ip adresi forumda yok.

Bence süründür kardeşim çalanı dersini alsın.

Kime ait numara 118 80 i arayp öğren hemen kardeşim ver direk savcılığa sürünsün karaktersiz

direk savcılığa ver. tereddüt bile etme.

Domain Name: furkanruby.com Registry Domain ID: 1846084491_DOMAIN_COM-VRSN Registrar WHOIS Server: whois.antagus.de Registrar URL: http://www.vautron.de Updated Date: 2014-02-10T18:02:59Z Creation Date: 2014-02-10T17:02:58Z Registrar Registration Expiration Date: 2015-02-10T00:00:00Z Registrar: Vautron Rechenzentrum AG Registrar IANA ID: 1443 Registrar Abuse Contact Email: [email protected] Registrar Abuse Contact Phone: +49.9415990570 Domain Status: ok Registry Registrant ID: Registrant Name: Furkan Ruby Registrant Organization: Person Registrant Street: Büyükçekmece / hilal 86. konutları / atatürk mah./ emre sokak 05397826555 Registrant City: İstanbul Registrant State/Province: Registrant Postal Code: 34500 Registrant Country: TR Registrant Phone: +90.5397826555 Registrant Phone Ext: Registrant Fax: +90.5397826555 Registrant Fax Ext: Registrant Email: [email protected] Registry Admin ID: Admin Name: Furkan Ruby Admin Organization: Person Admin Street: Büyükçekmece / hilal 86. konutları / atatürk mah./ emre sokak 05397826555 Admin City: İstanbul Admin State/Province: Admin Postal Code: 34500 Admin Country: TR Admin Phone: +90.5397826555 Admin Phone Ext: Admin Fax: +90.5397826555 Admin Fax Ext: Admin Email: [email protected] Registry Tech ID: Tech Name: Marcel Bößendörfer Tech Organization: marbis GmbH Tech Street: Griesbachstrasse 10 Tech City: Karlsruhe Tech State/Province: Tech Postal Code: 76185 Tech Country: DE Tech Phone: +49.72175404444 Tech Phone Ext: Tech Fax: +49.8001003860 Tech Fax Ext: Tech Email: [email protected] Name Server: nsv0.nitrado.net Name Server: nsv2.nitrado.de DNSSEC: Unsigned URL of the ICANN WHOIS Data Problem Reporting System: http://wdprs.internic.net/ >>> Last update of WHOIS database: 2015-01-22T14:20:33Z <<<

Son düzenleme:
Belliki veledin teki ödemeyi geri çek alan adını kaydeden firma onu zaten sürüm sürüm süründürür

vay saf alan adı almış ev adresi falan hepsi var yanlışa da benzemiyor adres ip ye göre; yaşı taş çatlasa 15 16 ver savcılığa ailesi uğraşsın dursun nasıl yetiştirmişlerse.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri