Hırsızlık Yapmayalım

B
  • Kullanıcı borasa123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

borasa123

Guest
Arkadaşlar hırsızlık konusu çok önemli konu kapatılmamalı ve sabitlenmeli.

Yarın sizin de videolarınızı yeniden yüklerler.

Ahlaklı toplum istiyorsanız lütfen hırsızlığı öğreten mesajları silin...

Yoksa bu kafayla gidersek bu ülke adam olmaz eğitimde kopya, sporda doping vs...

not: arkadaş video senin mi diye sormuş BENİM OLMASA BU KONUYU NİYE AÇİM. başka bir arkadaş sen mi çektin demiş İSTERSEN ÖZELDEN KAMERAMIN GÖRÜNTÜSÜNÜ ATAYIM :)

Ben bu forumu çok okudum, ama bazıları hırsızlığı öğretiyor. bu durum benim videoların başıma geldi. o yüzden foruma üye oldum yani tek mesaj için vaktim yok hoşcakalınnnnnnnn.

videolar senin ise burda isyan etmene gerek yokki youtube google bütün kolaylığı sağlıyor at telifi kapattır amacın ne anlamadım.

Ya dostum hırsızlık yapın diyen bir konu linki atar mısın hepimiz görelim burada. Özgün video çalın diyen birisini göster hepimiz ona çökelim. Ama YT TO YT yapılabilinir herkesin bu en doğal hakkı. Eğer ki videonu çaldılarsa atarsın mesaj istersen hiç atmazsın direk telif.

Kardesim ben özgün calısıyorum kopya icerikle uğrasmıyorum videomu calan birini gördüm mü telifimi basıp geciyom.. ne yani hiç kimse kopya icerik paylasmasın da sadece sen mi paylaş yani. eğer orjinal calısıyorsan burda ağlamazdın zaten telifi basar gecerdim

ben valla çalışıyorum benden de çalsınlar önemli değil , özgün yapsaydımda aynısını derdim . internet alemine hoşgeldin bu arada ;)

Bilader git içerik kimliği tanımla başkası videonu yüklerse eşleşen3. taraf çıksın gelipte burda kimseye hırsız mırsız hakaret etme!

Siyasi içerkli yazılar yasaktır ! Bu son uyarıdır

edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri