Hissediyorum Para Kazanma Kapatilacak

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytnoob

Kayıtlı Üye
Ne zaman gunluk 5-6k izlenme alsam hooop kapatiliyor para kazanma bir kanalin yuznden.

6-7 kanalla calisiyorum ve simdi bir kanalda bir gunde 20 abone oldu. adsense'imde sikinti var heralde para kazanma 1 hafta acik kalabiliyor. Diger kanallari silip bunu biraksam riskli kategori, 2 gune buna telif atacaklar bu kanal da gidecek.

Anlayacaginiz kaldim boyle elim kolum bagli. Olacaklari biliyorum ancak mudahale edemiyorum :o

Var mi ayni durumda olan? Yok mu bunun bir cozumu?

youtube da olan içeriği yüklediysen fazla umutlanma derim. ayrıca ihtar yersen, kanalın para kazanması kapatılmadan kanalı silersen bağlı olduğu adsense hesabındaki diğer kanalları etkilemez.

birden çok adsenseyle uğradığın zararı azaltabilirsin.
başka yolu yok.bende bıktım her ay para kazanmaların gitmesinden.

Adsense başvurusu yapın bu kanalı oraya bağlayın ve pinli temiz bir adsense satın alıp ona geçirin.Tertemiz yöntem işte.

Herhangi bir kanalın telif veya topluluk ihtarı alırsa o kanalı kökten sil. Diğer kanallarının para kazanmasına birşey olmaz.

Dun bi kanala telif geldi o kanali sildim hemen. Simdi digerleri etkilenmeyecek mi?

1 adsense'i beceremiyorum 2 veya daha fazlasini banlatirim ben.

Kanallarda sildigimiz video sayisiyla alakali olabilir mi? Mesela unleme dusuyor videolar. Siliyoruz hemen. Bunlar zarar vermiyor mu?

şimdi konuşmayayım diyorum ama, bu ne saçma bir başlık yaaa o kadar korkuyorsan kardeşim özgün çalış laf olsun diye konu açmayın yaaa

şimdi konuşmayayım diyorum ama, bu ne saçma bir başlık yaaa o kadar korkuyorsan kardeşim özgün çalış laf olsun diye konu açmayın yaaa

Sacmaysa girip cevap atmak zorunda degilsin. Ayrica konu sacma fln degil ayni sorunu bende yasiyorum her hafta para kazanmam gidiyor. Buradaki yorumlar belki banada yardimci olacak.

Bu forumun %95 i spam calisiyor. Git ozgun calis demek kolay degil oyle.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanallarda sildigimiz video sayisiyla alakali olabilir mi? Mesela unleme dusuyor videolar. Siliyoruz hemen. Bunlar zarar vermiyor mu?

aynen zarar veriyor artık silinen videolarda para kazanmayı etkiliyor artık çok dikkatli çalışmak gerekiyor ama önceden yoktu para kazanmayı fazla etkilemiyordu.

Sacmaysa girip cevap atmak zorunda degilsin. Ayrica konu sacma fln degil ayni sorunu bende yasiyorum her hafta para kazanmam gidiyor. Buradaki yorumlar belki banada yardimci olacak.

Bu forumun %95 i spam calisiyor. Git ozgun calis demek kolay degil oyle.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı sorunu yaşıyorsan forunda milyonun üzerinde konu var bi zahmet araştırın aradıgınız herşey zaten forumda mevcut. biraz araştırsanız zaten bu sorunları yaşamazsınız...

bu işten ekmek yemenin tek kuralı var kendin videonu yapacaksın ilginç anları yakala köpek kedi börtü böcek videoları çek ama özgün video olsun değilse iş yok youtube de sürekli ihtar telif ve ban sonu yok

10 gün içerisinde 80 e yakın kanalım gitti çok sıkıcı bir durum sen en azından az kanalla çalışıyormuşsun. 80 kanalı toplamak çok zor. Kaldı ki 200 300 kanalı gidenler var en iyi çözüm galiba birden çok adsense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri