Hit alan bloğa hangi reklamlar konulmalı?

• Kullanıcı Reyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

Reyiz

Kayıtlı Üye
Beyler yaptığım bir blog az da olsa ufak çaplı bir patlama yaşadı kendi kendine, revenuehits reklamları var şu anda ama çok az kazandırıyor gibi duruyor o site. Sizin herhangi bir reklam firması öneriniz var mıdır?

revenuehits Reklamları popads'den daha güzel kazandırıyor. 4,95 tl popads reklam geliri var 20 dolar revenuehits geliri var. Başka reklam şirketi deneyen varsa rez'imi alıyım izlemedeyim.

hocam son bir sorum daha olacak, 4 adet reklam yerleştiriyorum ben siteye bu kazançlarda azalmaya yol açar mı?

Hocam ben kısa süreli vurgunlar yaptığım için toplamda 5 tane reklam ekliyorum.Bir süre sonra blogger banlanıyor zaten. Ama site uzun süreli olsun hit dönsün diyorsan sayfayı fazla reklama boğma derim.

[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] hocam revenuehits'de blogun onaylanma süreci var mı yoksa reklamlar direk çıkıyor mu ?

[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] hocam revenuehits'de blogun onaylanma süreci var mı yoksa reklamlar direk çıkıyor mu ?

Hocam direk reklam cıkıyor. Ama ödemeler bir sonraki ay yapıyor. Geçen ayın ödemesini daha alamadım pazartesi yatırılar heralde. Ödemeyide alırsak güzel şirket çalışın derim.

Edit: Ödeme hesaba yenice aktarıldı. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
blog açabilsek deneyeceğiz ama açamıyoruz ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri