Hit Alma Organik

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Emr

Kayıtlı Üye
Defalarca söyledim hala söylüyorum boşuna izlenime para vermeyin almayın forma girmiş gireli size G+ diyorum hala aynı şeyi diyorum taktikler fixlenir ama benim yöntem fixlenmez

http://i.hizliresim.com/WbPWgQ.png

geçende aynısını atmıştım görmeyenleriniz vardır ondan sonra zaten hiç bişiy yapmadım tr ye yapsam para kazanamıyorum aklımda bi fikir olsa iyi kazanıcamda fikir yok

http://i.hizliresim.com/E30QgB.png

şimdi sizce 1081 beğeni, 25 paylaşım alan bir videoyu gözardı edermi yt? bence etmez etmiyorda sağolsun tek çalışma ile bir videom daha 1m yi geçti ama kazanç yine yok TR'de para vermiyor malum

G+ a abanın dilimde tüy biddi söylemekden G+ G+ G+ aslında güvenilir insanlar bulabilirsem aldığım hiti 3-5 belki 10 a katlayabilirim.

O konuda önerisi olan varsa buyursun yazssın konuya bakalım ne gibi bi ortak çalışma ile hiti katlayabilirim hem ben 3-5 e katlarım hemde sizin elinizin altında hit olur siteye yapsanız sitenize yönlendirirsiniz uygulama yapsanız deli gibi indirtirsiniz kısacası ne isterseniz yaptırırsınız full organik 0 illegalite 0 risk öyle olsaydı zaten ödeme alamazdım :)

izlenim satan arkadaşlardan özür diliyorum.

Bu konuyu beyin fırtınası olarak kullanalım ufak şeylerden büyük şeyler çıkabilir.

Teşekkürler paylaşım için fakat birazcık daha açabilirmisin? Yani takipçisi vs olmayan yeni açılmış standart bir google + hesabındada paylaşım yapmak işe yarar mı?

Teşekkürler paylaşım için fakat birazcık daha açabilirmisin? Yani takipçisi vs olmayan yeni açılmış standart bir google + hesabındada paylaşım yapmak işe yarar mı?

zaten önemli olan takipçi değil o sosyal medyayı doğru kullanabilmek onu becerebilirseniz zaten takipçide kendiliğinden geliyor

Sosyal medyadan kullanacaksak reklamlarla da haşır neşir olalaım :)
Fb gruplarında yada güzel beğenili sayfalarda da paylaşım yapalım..

G+ , tw , fb , insta , vs ..

Özgün olsa kanalların tümü olabilir fakat içerik sıkıntı diye düşünüyorum sosyalde.

Sosyal medyadan kullanacaksak reklamlarla da haşır neşir olalaım :)
Fb gruplarında yada güzel beğenili sayfalarda da paylaşım yapalım..

G+ , tw , fb , insta , vs ..

Özgün olsa kanalların tümü olabilir fakat içerik sıkıntı diye düşünüyorum sosyalde.

tw çöp insta çöp fb idare eder

büyük ihtimalle iyi bir grubun var hocam kitleside sağlam duvara sabitlemişsin gönderiyi her gelen en üstte senin videon olduğu için tıklıyorlar mantıklı ama grub nasıl kasıcaz veya sen nasıl kastın bunu söyleyebilirmisin ?

paylaşım yaparak pek fazla izlenim gelmiyor sağlam bi grup kurmak lazım. videoyu belki de 40 50 grupta paylaşıyorum pek bi etki etmiyor bende

Defalarca söyledim hala söylüyorum boşuna izlenime para vermeyin almayın forma girmiş gireli size G+ diyorum hala aynı şeyi diyorum taktikler fixlenir ama benim yöntem fixlenmez

http://i.hizliresim.com/WbPWgQ.png

geçende aynısını atmıştım görmeyenleriniz vardır ondan sonra zaten hiç bişiy yapmadım tr ye yapsam para kazanamıyorum aklımda bi fikir olsa iyi kazanıcamda fikir yok

http://i.hizliresim.com/E30QgB.png

şimdi sizce 1081 beğeni, 25 paylaşım alan bir videoyu gözardı edermi yt? bence etmez etmiyorda sağolsun tek çalışma ile bir videom daha 1m yi geçti ama kazanç yine yok TR'de para vermiyor malum

G+ a abanın dilimde tüy biddi söylemekden G+ G+ G+ aslında güvenilir insanlar bulabilirsem aldığım hiti 3-5 belki 10 a katlayabilirim.

O konuda önerisi olan varsa buyursun yazssın konuya bakalım ne gibi bi ortak çalışma ile hiti katlayabilirim hem ben 3-5 e katlarım hemde sizin elinizin altında hit olur siteye yapsanız sitenize yönlendirirsiniz uygulama yapsanız deli gibi indirtirsiniz kısacası ne isterseniz yaptırırsınız full organik 0 illegalite 0 risk öyle olsaydı zaten ödeme alamazdım :)

izlenim satan arkadaşlardan özür diliyorum.

Bu konuyu beyin fırtınası olarak kullanalım ufak şeylerden büyük şeyler çıkabilir.

Hocam açsana şu G+ yı bıraz daha ozaman :)

2 seneden beri kanal yapıyorum , 2 seneden beri atıyorum kapanan - atılan , çöp olan vss 1.000 kanal yaptıysam 990 tanesını G+ paylasımı da yaparak yaptım ama hiçbir extra gelir getırı yaptıgını görmedım ...

Hep zaman zaman zaman , yaptık kanalı bekledık 3 - 6 - 9 - 12 ay ancak ozaman ızlendı , sürekli G+ diyorsun ama yaptıgımızdan harıc G+ da ne yapmalıyız onu acmıyorsun :)

Özel den de yazabılırsın , varsa birşey dinlerım , uygularım , sevınırım :)

büyük ihtimalle iyi bir grubun var hocam kitleside sağlam duvara sabitlemişsin gönderiyi her gelen en üstte senin videon olduğu için tıklıyorlar mantıklı ama grub nasıl kasıcaz veya sen nasıl kastın bunu söyleyebilirmisin ?

evet kendime ait grubum var 12k takipçisi var ama oradan paylaşmıyorum paylaşsam bile oradan izlenim gelmez şahıs olarak paylaşcaksınız

Hocam uzun uzun ne yapmamız gerek anlatırmısın lütfen

Kardesim hic bisey yazmamissin ki bilgi olarak bizde biliyoruz G+ dan iyi hit gelebilecegini fakat kullanmayi bilmiyoruz ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz .

G+ Topluluklarına katılıp orada paylaşım yapabiliriz, düzenli..
FB grupları gibi..

Örnek fenerbahçe gruplarında fenerbahçe videoları paylaşmak gibi :)

Bir de şu şekilde olur fotoğraf grupları oluyor oraya o konuyla ilgili fotoğraf atarsın video linkinide atarsın altına anca öyle bu kadar begenı alıp paylasılabılır başka birşey gelmedi aklıma sende biraz açarsan en azından ona göre kafamızı yorarız

Kardesim hic bisey yazmamissin ki bilgi olarak bizde biliyoruz G+ dan iyi hit gelebilecegini fakat kullanmayi bilmiyoruz ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz .

çok defa anlattım eski konularımı kurcalayın sadece biraz kendinizin kurcalayıp bişiyler keşvetmenizi bekliyorum

konuyu anlattığınız linki verirmisiniz okuyup uygulayalım bizde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri