D
Dean
Guest
söylediğin taktiği sürekli ypaıyorum zaten bi cacık ilerleme yok , belkide yabancı içerikte olmuyor etkisi fazla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
G+ derken hocam tam kastınız ne abone mi? g+ da paylaşmayı diyorsunuz sanırımda her video otomatik zaten googleye yayınlanıyor sizin kastetiğinız şey neDefalarca söyledim hala söylüyorum boşuna izlenime para vermeyin almayın forma girmiş gireli size G+ diyorum hala aynı şeyi diyorum taktikler fixlenir ama benim yöntem fixlenmez
http://i.hizliresim.com/WbPWgQ.png
geçende aynısını atmıştım görmeyenleriniz vardır ondan sonra zaten hiç bişiy yapmadım tr ye yapsam para kazanamıyorum aklımda bi fikir olsa iyi kazanıcamda fikir yok
http://i.hizliresim.com/E30QgB.png
şimdi sizce 1081 beğeni, 25 paylaşım alan bir videoyu gözardı edermi yt? bence etmez etmiyorda sağolsun tek çalışma ile bir videom daha 1m yi geçti ama kazanç yine yok TR'de para vermiyor malum
G+ a abanın dilimde tüy biddi söylemekden G+ G+ G+ aslında güvenilir insanlar bulabilirsem aldığım hiti 3-5 belki 10 a katlayabilirim.
O konuda önerisi olan varsa buyursun yazssın konuya bakalım ne gibi bi ortak çalışma ile hiti katlayabilirim hem ben 3-5 e katlarım hemde sizin elinizin altında hit olur siteye yapsanız sitenize yönlendirirsiniz uygulama yapsanız deli gibi indirtirsiniz kısacası ne isterseniz yaptırırsınız full organik 0 illegalite 0 risk öyle olsaydı zaten ödeme alamazdım
izlenim satan arkadaşlardan özür diliyorum.
Bu konuyu beyin fırtınası olarak kullanalım ufak şeylerden büyük şeyler çıkabilir.
Bence sosyal medya kullanımıyla ilgili olan konun altın değerinde. Paylaşımlarının devamını diliyorum![]()
G+ derken hocam tam kastınız ne abone mi? g+ da paylaşmayı diyorsunuz sanırımda her video otomatik zaten googleye yayınlanıyor sizin kastetiğinız şey ne
Yinemi sen yine aynı konu, sana dedim varsa gerçekten işe yarayan taktiğin gel takıl bana para saymayla geçer ömrün.
Teşekkür ederim anlayan olursa bişiyler çıkarabilen olursa çok değerli bilgiler verdim aslında
---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------
Evet paylaşıyorda herkese açık paylaşıyor. Sayfalarda paylaşmıyor malesef
---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------
İnsanlar para vermesinler istiyorum o yüzden yine ben ve yine aynı konu![]()
Sayfalarda paylaşmıyor derken hocam bugün birbirimizi pek anlayamıyoruz heralde![]()
şimdi g+ dan kastın ne acaba kısa bir alt yazı geçseniz bir araştırayim sonra
![]()
Videolarını sayfalarda paylaşcaksın olay bu![]()
ah hocam ah blogger facebook vk reddit videodash instagram twitter hepsinde paylaşıyorumda sonuç alamıyorum![]()
Selam,
Anladığım kadarıyla ve konularını takip ettiğim kadarıyla sen fake bir kaç bayan hesabı açıyorsun, sonra da arkadaşlık gruplarında bir video linki paylaşıyorsun. Oradan anlık ziyaretçi getiriyorsun videona doğru mudur ?
Bu şekilde kazanamazsın. Videon anlık izlenir ve izleyici hemen videoyu kapatır.
Hocam g+ ın avatajı g+ takilerin izlemesi mi yoksa orda yayınyalınca önerilerde daha mı fazla çıkıyor?
ne gibi işlemler yaptınız hocamEtkisiz olduğunu söyleyemem ama, G+ olmadan hiç bir imleme yapmadan da önerilen videolara girilebiliyor. Ne izlenim ne yorum ne başka bir şey, doğru etiket sadece sizi istediğiniz yere getirir.
Yeni Bit Eşlem Resmi - Hızlı Resim![]()
2 gün önce deneme amaçlı attığım bir video.
adwords te normalde tek etiket hacimlerine bakılıyor genelde (herkesin yaptığı hata ) kendi niche etiketinizle birlikte arama hacmi yüksek bir kelimeyi harmanlayın ve bu açıklama kısmında da bir cümle içinde geçsin, kesinlikle acıklama yazarken etikete girdiğinizi yazmayın topluluk gelir bu sefer.ne gibi işlemler yaptınız hocam
Şimdi Google + ana sayfasını açıyorum bakıyorum, 150 - 160 tane +1 alan paylaşımlar ana ekrana düşüyor. Sadece durum bundan ibaret midir yani? Elimde 1000 tane kanal var, tek paylaşıma hepsinin google + profilinden +1 versem ana sayfaya mı düşecek? Asıl önemli sorum, ana sayfaya düşünce iş bitiyor mu? Youtube'da da çıkıyorduk ana sayfaya, iki gün dayanmıyordu kanal? [MENTION=33427]Emr[/MENTION] kardeşim Türkçe çalışıyorsun tamam, peki yabancı videoya Türkiye'den +1 gelmesinin bir etkisi olacak mı?
Bu yazdıklarımı tecrübe eden var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.