Hit Sağlama Yöntemleri (Öneri)

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Dostlar herkese merhaba, şimdiye kadar dışardan takip ediyordum ytpara'yı ama bugün aranıza katılma fırsatım oldu bu imkanı sağlayan herkese teşekkürler bu sebeple.
Gelelim konuya. Youtube'dan az biraz para kazanmaya başlayalı nerdeyse 1.5 ay oldu. Tbm konusunu bir şekilde çözdük. Serkan abinin dediği gibi 10 alakalı + 5 niche yöntemi gerçekten faydalı. Şahsen benim tbm'lerim bu yöntemle orta-iyi arası seyrediyor. Ama sıkıntı şurda: Videonuzu youtube'a upload ettikten sonra izlenmesi için (etiket harici) neler yapıyorsunuz? Videonuzu paylaştığınız bir platform var mı? Şahsen benim fb ve ya twitter gibi platformlarda fenomen olmuş bir sayfam yok,hiç o işlere girmedim. Bu konu hakkında bir yönteme sahip olan ve paylaşmak isteyen biri olursa ve ya öneride bulunmak isteyen biri olursa gerçekten memnun olurum. Saygılar...

Aslında benim bir yöntemim var bugün konusunu acacaktım da vaktim pek yoktu.Şimdilik sizlere diyeceğim şu yabancı facebook sayfanız olmayabilir ama en azından yabancı facebook grublarına üye olunuz ve özellikle yabancıı kişilerle arkadaslık kurunuz.Ne kadar cok grup ve arkadasınız olursa o kadar iyidir.Ben sizlere bir iki gün icinde facebbok grup kasma ve bütün gruplara tek pencereden paylasım eklemeyi gösterecem bu sayede zamandan da büyük tasarruf etmiş oalcaksınız.

Cevap: Hit Sağlama Yöntemleri (Öneri)

Aslında benim bir yöntemim var bugün konusunu acacaktım da vaktim pek yoktu.Şimdilik sizlere diyeceğim şu yabancı facebook sayfanız olmayabilir ama en azından yabancı facebook grublarına üye olunuz ve özellikle yabancıı kişilerle arkadaslık kurunuz.Ne kadar cok grup ve arkadasınız olursa o kadar iyidir.Ben sizlere bir iki gün icinde facebbok grup kasma ve bütün gruplara tek pencereden paylasım eklemeyi gösterecem bu sayede zamandan da büyük tasarruf etmiş oalcaksınız.

iyi olur hocam, teşekkürler...

face olmadan olmaz dostum. kimse hayrina gelip videonu izlemez. videonu sen onlarin gozune sokacaksin

videolari youtube yüklemeyle hicbir sey olmuyor. Gelip senin videolari bulmalari büyük tesadüf. palipletene katiliyorum.

Ben yabancı hit arttırma sitelerinde binlerce hitim var video 15 -0 sn izliyorlar aradada tıklıyorlar. Günde 5000 hit gönderiyorum ve 2-3 dolar garanti. isteyenlere satabilirm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri