Hız Yapmayın DİKKAT!

Tamda yeni motor almak için sipariş verdim 1 hafta önce şuan biraz korku bastı açıkcası içimi ama ben hız tutkunu biri değilim.Bunun için içim rahat ve yaşadığım yerde fazla trafik yok bu benim için daha iyi bazı yorumlarda arkadaşlar binmeyin kaza vs. yaparsınız demişler motorda olduğu gibi her araçta kaza yapılabilir.Araba ile kaza yapıp ölende var motor ile yapıpta önemli olan önlemini alıp düzgünce sürmeyi bilmektir.

Tamda yeni motor almak için sipariş verdim 1 hafta önce şuan biraz korku bastı açıkcası içimi ama ben hız tutkunu biri değilim.Bunun için içim rahat ve yaşadığım yerde fazla trafik yok bu benim için daha iyi bazı yorumlarda arkadaşlar binmeyin kaza vs. yaparsınız demişler motorda olduğu gibi her araçta kaza yapılabilir.Araba ile kaza yapıp ölende var motor ile yapıpta önemli olan önlemini alıp düzgünce sürmeyi bilmektir.

aynen haklısın düzgün, sürmek gerek bügün arkadaşla motorla gezdik sabah 130 la motorun üstünede yatarak gitti. Sonra ona kızdım, şakası olmaz dedim Hala akıllanmadı maalesef.

bende geçen bısıkletle kaza yaptım hızlı gıdıyodum çukura denk geldim dengemı kaybettım çene ustu dustum sag kol dirsegımde catlak cıktı çenem açıldı 5 dikiş yedim tam yol ortaasına düştüm allahtan arkamdaa araba yoktu 1 ay rapor verdı dktor hız yapmanın zararı ıste

bende geçen bısıkletle kaza yaptım hızlı gıdıyodum çukura denk geldim dengemı kaybettım çene ustu dustum sag kol dirsegımde catlak cıktı çenem açıldı 5 dikiş yedim tam yol ortaasına düştüm allahtan arkamdaa araba yoktu 1 ay rapor verdı dktor hız yapmanın zararı ıste

Çene üstü çok kötü oluyor, hız ile alakalı değil ama bi ara eski evde merdivenlerden kayıyordum merdivenin kenarında çesme vardı dengemi kaybettim tük 2 ci kattan yapış. Çenemi çarptim cesmeye hızlı şekilde .Kaç tane dikiş attılar hatırlamıyorum ama hala izleri var çenemde.

Geçmiş olsun hocam, dikkat edin :)

Çene üstü çok kötü oluyor, hız ile alakalı değil ama bi ara eski evde merdivenlerden kayıyordum merdivenin kenarında çesme vardı dengemi kaybettim tük 2 ci kattan yapış. Çenemi çarptim cesmeye hızlı şekilde .Kaç tane dikiş attılar hatırlamıyorum ama hala izleri var çenemde.

Geçmiş olsun hocam, dikkat edin :)

sagolun hocam dıkkat etmedım kndı hatamın kurbanı oldum

bende nedense motordan senelerdir hep korkmuşumdur. Küçükken 5 10 sene bisiklet sürdüm ama motor çok farklı.

beyler bırakın şu motora binmeyi ya.Resmen kaza oldumu bariyer senin vücudun ya.Allah aşkına değermi en ufak kazada bile oranın buranın kırılmasına ya.Asla motora binipte öyle otobana vs çıkmam.Kusura bakmayın ama aklı olup canına kıymet verende otobana motorla çıkıp hız yapmaz.BIRAKIN MOTOR KULLANMAYI ! kullanmazsanız ölmezsiniz başka hobi edinin.Ama kullanırsanız eninde sonunda mutlaka bir kaza yaparsınız ha bugün ha 10 sene sonra ama illaki yaparsınız.Deymez beyler Deymez.Şeytan işi diye boşuna demiyorlar.

Hocam bu şekilde düşünülürse hiç bir şeye binmemek lazım.Motor sahibi değilim ama hayranıyım.Adam gibi sürdükten sonra kaskını,kıyafetini giyip güvenlik önlemini aldıktan sonra gerisi Allah'ın takdirine kalıyor.Ecel geldi mi ne kask koruyabilir ne de başka bir şey.Kaldırımda yürürken düşüp kafasını çarpıp ölen insanlar var.Bir de kaç senelik formula 1 şampiyonu dağ da kayak yaparken yaralanıp komaya girmişti.Düşünsenize 300 km hızlara çıkan 500-600 kiloluk yer jetlerini kullanan adama pistte bir şey olmuyor dağ da kayak yaparken bir yere çarpıp komaya giriyor:(

Çok kötü bir durum Allah yakınlarına sabır versin.

dün kayseriden dönerken bize makas atan adama kamyon geçiriyordu nerdeyse. hem kendini hemde bizi tehlikeye attı. amaçları ne bilmiyorum adam gibi insan olun adam gibi sürün şu arabaları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri