Site sizin siz ne derseniz ne isterseniz onu yaparsınız. Ancak yanlış yaparsınız. Açılan konuların yorum kısımları "güncel" yazılmak için değildir. Ben yalan söylemedim. Tecrübemi paylaştım arkadaşta inkar etmedi. Ticaret yapacak yeni kişi yorumları gezip fikir edinme hakkını elinden almayın. Şahıs ismini değiştirdi, şaibeli bir hesapla olumlu yorum atıldı tek söz etmedim. Ben buraya tartışma yaratmak için değil fikir beyan etmek için yazdım. Tartışmaya mahal vermemek için tartışmaya çekilecek eylemlerden kaçınacağım.
Ticaretimiz olumsuz neticelense de arkadaş paramı iade etti. Bildirimde bulunup arkadaştan alacağım bir şey yok dolayısıyla bildirimde bulunup cezalansırılmasını isteyeceğim bir şey de olmadı. Ben ilgili konunun yorumuna tecrübemi yazarım yeni kişi de okur fikir edinir. Gerisi sizde ister silin arkadaşa yarasın ister kalsın yeni kişiler fikir edinsin. Ancak şunu söylemek isterim. Şunu yapmazsan yorumunu sileceğim,kaldıracağım gibi sözler forumda kalan 3 5 göz ucuyla takip edeni de itmek olur lütfen bu yanlışa düşmeyin. İyi günler
Öncelikle yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim. Yazdıklarınıza istinaden:
* 'Güncel yazılmak için değildir' konuyu yukarı taşıyabilmek için spam yapmadan 2 günde 1 bunu uygularım ve bunun konumuz ile alakası yok. Forumda konuyu yukarı taşıma şeklinde bir sistem varsa veya öneriniz belirtirseniz sevinirim.
* 'Tecrübemi Paylaştım' tecrübenizin, tecrübe olabilmesi için hizmeti tam anlamıyla almanız devamında yaşadıklarınızı bir tecrübe olarak aktarmanız gerekmez miydi? Siz önyargı ile maalesef hizmeti anlamadan 'tecrübeyi yaşamadan' iadesini istediniz ve yapıldı.
* 'Şahıs İsmini Değiştirdi' bu forumdaki herkesin bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Aksi bir şey varsa değiştirmeme müsaade edilmezdi.
* 'Şaibeli Yorum Atıldı' müşterime referans ismimi vererek foruma kayıt olmasını ve hizmetim hakkında kısa bir yorum yapmasını rica ettim ve hepsi bu.
* 'Yeni Kişi Okur ve Fikir Edinir' ortada herhangi bir mağduriyet veya herhangi bir olay yokken hizmet tam anlamıyla 'tecrübe' edilmemişken böyle bir yorum sadece burada ki konuma ve bana zarar verir. Bunu düşünmenizi dilerdim.
Kısacası tartışılacak, konusu açılacak bir olay yok. Keşke hizmeti tam anlamıyla alıp deneseydiniz şimdi olumlu yorumunuzu görüyor olacaktık veya yorum yapmazdınız galiba. Admin veya moderatör arkadaşlara şunu söylemek isterim: ytpara üzerinde ticaret yapmak artık zor benim için, satın alma niyetiyle giren insanlar hizmeti düşüyor diye algılamalarına sebep olacak, benim hakkımda kötü düşünecek veya bu düşüncelere mahal verecek durumlar olacak. Bu yüzden hizmetime ve bana zarar verebilecek bu konumun tamamen silinmesini sizden rica ederim. Artık buradan hizmet vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Teşekkürler..