hizli.mobi kullanan var mı?

• Kullanıcı ankist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

ankist

Kayıtlı Üye
selam, sitemin aylık 20k 3g trafiği var 1k 3g trafik 40tl imiş yani 800 lira ekstradan gelir imkanı oluyor. sayımları hakkında fikriniz var mı?

konuyu açarmısın ?

sadece 3g trafik ile giren (avea turkcell vodafone) ziyaretçilere gözüken reklam veren bir firmaymış hizli.mobi. 1k 3g ile reklamdan yararlanıldığında 40tl ödeme yapılıyormuş ancak şunu merak ediyorum şimdi benim 20k 3g trafiğim var sitemde, hizli.mobi sayaçları nasıl hile hurda var mı demek istiyorum. 20 k'yı bana 10k diye dayatır mı?

sadece 3g trafik ile giren (avea turkcell vodafone) ziyaretçilere gözüken reklam veren bir firmaymış hizli.mobi. 1k 3g ile reklamdan yararlanıldığında 40tl ödeme yapılıyormuş ancak şunu merak ediyorum şimdi benim 20k 3g trafiğim var sitemde, hizli.mobi sayaçları nasıl hile hurda var mı demek istiyorum. 20 k'yı bana 10k diye dayatır mı?

dostm o tarz sitelerin çogu +18sitelere reklam veriyorsadece siten normalse vermiyebilirler sayımlarıda fena degl ama direk 20 k vermesede 15ten yüksek verir genellikle

dostm o tarz sitelerin çogu +18sitelere reklam veriyorsadece siten normalse vermiyebilirler sayımlarıda fena degl ama direk 20 k vermesede 15ten yüksek verir genellikle

PHP:
Yönetim
Erotik reklam bulunmuyor Legal video ve haber servisleri xxx bey

teşekkürler, sormak istediğim şuydu; yani sitemden hangi siteye gidecek ziyaretçiler? bir listesi var mı? veya erotik reklam var mı?

dediler bana. siz kullandığınızda adult reklamlar mı veriyorlardı?

PHP:
Yönetim

teşekkürler, sormak istediğim şuydu; yani sitemden hangi siteye gidecek ziyaretçiler? bir listesi var mı? veya erotik reklam var mı?

açıkcası sadece kısa bi vakit önce sohbet şansı buldum sadece reklam yayınlayanlarının %90ının +18 siteler oldugunu söylemişti bu firma değildi galiba , ama 1k ya 40 tl veriyordu o sitede 3g hite , ama iyi araştır siten +18 degilse pek bulaşma reklam yerleşiminden banlananlar oluyordu.(googledan)

PHP:
Yönetim

ben sitemde kullanmıştım 1 günlüğüne deneme amaçlı. haftanın golleri mi ne öyle bir pakete üye yapmaya çalışan bir reklamdı kaldırdım hemen altta 14 lira mı ne yazıyordu abonelik ücreti.küfür yemeye değmez ;) aylık 150k mobil hitim olduğu halde ;)

açıkcası sadece kısa bi vakit önce sohbet şansı buldum sadece reklam yayınlayanlarının %90ının +18 siteler oldugunu söylemişti bu firma değildi galiba , ama 1k ya 40 tl veriyordu o sitede 3g hite , ama iyi araştır siten +18 degilse pek bulaşma reklam yerleşiminden banlananlar oluyordu.(googledan)

anladım, teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 18:24 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

ben sitemde kullanmıştım 1 günlüğüne deneme amaçlı. haftanın golleri mi ne öyle bir pakete üye yapmaya çalışan bir reklamdı kaldırdım hemen altta 14 lira mı ne yazıyordu abonelik ücreti.küfür yemeye değmez ;) aylık 150k mobil hitim olduğu halde ;)

kullanıcıyı aldatmaya yönelik reklam ise o iş yatar. bilgi için teşekkür ederim:)

1k ya bu kadar fazla para vermesinin sebebi reklamların ya +18 olması ya da abonelik ücreti almasından kaynaklanıyor. Yani ziyaretçi için sıkıntılı işler. Ziyaretçilerinize önem veriyorsanız kullanmayın. Siteniz legal ise google reklamlarını kullanın. En azından küfür yemezsiniz :)

hocam rek.mobi vardı sanırım birde bu da dahil bunları kullanma bunların reklamları mobil hatta göre direk çıkar. Kullanıcı istemesede hemen abonelik yaptırdıkları reklamlar vardır. Spor videolarını izlemek istermisiniz buraya tıkla gibi. Tıkladığın anda abone olursun tl çekimi yapar.
Birincisi reklam şekilleri kötü ikincisi biri dava etse haklı olarak kazanır diye düşünüyorum.

Alternatif olarak Türk reklam firmalarının hemen hemen hiç birine başvurma. Misal en iyilerinden biri adhood zamanında para kazanmıştım ödeme sınırına bir lira filan kala tamamı sıfıra indi. Sordum geçersiz tıklama dediler. Türkiyede bu sektör yürümez.

Madem o kadar mobil hitin var android uygulamamızı indirin yaz android uygulaması yap admob,startapp gibi yabanı firmalardan iyi reklamlar al.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri