Hızlı Vds Lazım

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
güncel bir mesele olduğundan eski konulardaki önerılerden zıyade şu son dönemde kullanıp memnun kaldığınız vds önerısı beklıyorum arkadaşlar. istediğim sas disk olması ve up down hızının yüksek olması.
https://www.sunucuservis.com.tr/yurdisi-vds.html
buradakı vdslerden normalde alıyorum. Allah için sorunsuz bir yer. ne derdım olsa 24 saat olmadan hemen cevaplıyorlar desteklerı ıyı vs vs . özellıklerı de ıyı ama up down hızı daha seri bir vds önerısı beklemekteyım arkadaşlar

Vdsmerkezinden alıyorum gayet memnunum konularına bakabilirsiniz...

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] üstadın 60 tl lik vds cok iyi duruyo sanki mali bütçen iyiyse bi görüş 24 saat destek vereceklerinede eminim

Vdsmerkezi kullanıyorum fiyatları uygun. Down hızı indirdiğin yere göre farklılık gösteriyor ancak upload ederken 100mb bi dosyayı bi kaç saniyede atıyor. Camtasia 20-25 dakikalık dosyaları renderlemek için bende donanım olarak güçlü birşey arıyorum bu aralar.

Hocam hızlı up/down arıyorsanız avrupanın en iyisi OVH 'ı öneriyorum.Redstation sarmadı beni:D

@iwocan hocamın vdsleri her şekilde işini görür. Ben sunucu + bot kullanıyorum. up down hızı çok iyi, bilgisayarda herhangi bir donmada söz konusu değil, win8 kurulu, ingiltere lokasyon. Skype üzerinden istediğin zamanda yardımcı oluyor sağolsun. Öneririm.

Hocam, Download için 5 vds şirketini denedim youtubedan indirmeler 3-4 mb ortalama. pcden indirir gibi neredeyse. Ama uploadları baya hızlı
Hiçbir Vds nin yüksek hızda indirdiğini görmedim youtubedan

Hocam, Download için 5 vds şirketini denedim youtubedan indirmeler 3-4 mb ortalama. pcden indirir gibi neredeyse. Ama uploadları baya hızlı

Youtubeta ortalama 1.5 - 2 saatlik bir hd 1080p videoyu 1 2 dakika içinde indiriyor. daha kısa bir sürede de yüklüyor.

youtubedan saniyede 79mb indirme hızı gördüm caps bile aldım istersen atarım

VDSMerkezi'ni önermiyorum. Avcıweb iyi.

ben de önermiyorum bilgisayarlar aşırı kasıyor ben bunu bir işlemciyi gereğinden fazla kişiye paylaştırmasına bağlıyorum.

Aynen tam ben yazıcaktım tarayıcı açık sadece o zaman bile donuyor fıtık oluyo insan .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

buda demek oluyor ki hic bir vds dagıtıcısı garantı veremıyor su olaya bak konular acılmıs kullananlar dogru duzgun cvp yazamıyorlar vds için onemli olan bu forumda upload download ama es gecılıyor herkes kendı cıkarına bakıyor gıbı mı gelıyor bana yoksa 750 mb lık ındırme ve upload hızları hikaye olarak resımde mı kalıyor deneme surelerı kendılerıne guvenı olmadıklarından mı verılmıyor yoksa altında yatan baska sebebler mi var tartısılır madem satıcısın musterını memnun et olayı olmalı bence foruma yakısan vds satıcıları aldatıcı olmayan neyse o olanlar satılmalı kasmalar vb seyler belırtılmelı [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] arkadasımızın belırttıgı gıbı kasma oluyorsa duzelmıyorsada [MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] den kımse bırsey almamalı vds satıcıları gordugum kadarıyla cok gerıde kalmıs tıcaretlerıyle basbasa aksi varsa konuya yazan arkadaslar net sekılde yazsın down ve up hızını vds kasmalarını

Var bazı yerler ama pahalı. 2GB ramli 50 TL ye aldım ve çok iyi. Forumda konusu yok keşke satsa da millet VDS görse.

Arkadaslar merhaba,

Bana gore VDSMerkezi ve Offline Bilisim'in makineleri de gayet iyi. Bazen kisa sureli aksakliklar her makinede olur. Satin aldiginiz makinelerin ozelliklerine gore performans beklemek gerekiyor. Yani ornek vermek gerekirse, 1 gb ram olan bir vds ile video edit islemi yaptirirsaniz tabi ki yavas olacaktir.

Upload ve download hizlari da gun icerisinde degisiklik gosteren degerlerdir. Her zaman en ust seviyede hiz almak cok zordur. Gunun cesitli saatlerinde hiz dusebilir, anlayisla karsilamak lazim.

Ben de daha once kendi server'larimiz olmadan ayni sizin gibi dusunuyordum, fakat isin icine girdiginizde olayin cok farkli bir boyutuyla karsilasiyorsunuz. :)

Hayirli gunler,

Arkadaslar merhaba,

Bana gore VDSMerkezi ve Offline Bilisim'in makineleri de gayet iyi. Bazen kisa sureli aksakliklar her makinede olur. Satin aldiginiz makinelerin ozelliklerine gore performans beklemek gerekiyor. Yani ornek vermek gerekirse, 1 gb ram olan bir vds ile video edit islemi yaptirirsaniz tabi ki yavas olacaktir.

Upload ve download hizlari da gun icerisinde degisiklik gosteren degerlerdir. Her zaman en ust seviyede hiz almak cok zordur. Gunun cesitli saatlerinde hiz dusebilir, anlayisla karsilamak lazim.

Ben de daha once kendi server'larimiz olmadan ayni sizin gibi dusunuyordum, fakat isin icine girdiginizde olayin cok farkli bir boyutuyla karsilasiyorsunuz. :)

Hayirli gunler,

Kendi vds satışınız varken bazıları gibi kendinizi övmek yerine diğer firmaları önerdiğiniz için tebrik ediyorum hocam.İş ahlakı budur işte.Adamsın.

Kendi vds satışınız varken bazıları gibi kendinizi övmek yerine diğer firmaları önerdiğiniz için tebrik ediyorum hocam.İş ahlakı budur işte.Adamsın.

Tesekkur ederim hocam. Yigidi oldur hakkini yeme demisler. Iki sirket de bu piyasada uzun zamandir olan firmalar. Onlari gormezden gelmek haksizlik olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri