Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncel
Kankiden izlenme alıyorum 1 günde bittiği oldu bazen 2-3 gün sürüyor ama düşme felan olmadı henüz, güzel bir sistem
- keşke bir de onay alabilsemözgün video atmadığım için red alıyorum hep, sorun tamamen benden kaynaklı
Abdullah kardeşime ben de 1 adet sipariş geçtim. Hayırlı olsun. Yine alacağım inşallah.
Kankiden izlenme alıyorum 1 günde bittiği oldu bazen 2-3 gün sürüyor ama düşme felan olmadı henüz, güzel bir sistem
- keşke bir de onay alabilsemözgün video atmadığım için red alıyorum hep, sorun tamamen benden kaynaklı
Twitch'den chat kapalı videolardan onay alıyordum son 2 haftaya kadar ama artık onuda alamıyoruz![]()
Ya inan özgün video çeksem daha çok red basacaklar, çünkü kendi simamla kaç kanal açtım bilmiyorumArtık basıyorlar redi bana, faceden okru'dan her yerden video arıyorum.
Allah beni omegle'ye kadar düşürmesin, bir de oradan aramayayım video![]()
İzlenme tamamlanmak üzere. Çok güzel gidiyor.
Kaliteli ve hızlı hizmet için teşekkür ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.