Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun hocam gmail açma işlemlerinde kullanılabiliyor mu? 1 kullanım ne kadar ayrıca?
hayırlı olsun hocam gmail açma işlemlerinde kullanılabiliyor mu? 1 kullanım ne kadar ayrıca?
Sitede 30 saniye gezindim sorduğunuz sorunun cevabını buldum. Kullanılabiliyor 4 ülke var sistemde. Facebook, twitter, steemit, google gibi alternatif mevcut. Ülkesine göre değişiyor. 1 TL de var 1.75 e de.
Evet kullanabilirsiniz. Fiyatlar ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. smswebte.com'a girip ülke seçerek servis fiyatlarını görebilirsiniz.
Sistemde ABD numarası var mı?
Ekleyebilirim, ama ücretler oldukça fazla
Ne kadar hocam? Bana yüklü miktarda numara lazım. Eğer uygun olursa beraber çalışabiliriz.
Sistemden numara aldım güzel ve hızlı tavsiye ederim. Teşekkürler.
Teşekkürler, iyi forumlarNumara aldım steemit için onay kodu geldi. Teşekkür ederim.
wp için sorunsuz oany oldu teşekkürler hizmet için.peki bu wp numarasını başkası kullanabilir mi benden başka ?
Sistemi kullandım hızlı ve kullanışlı.
Merhaba, bu konu hakkında herhangi bir şikayet almadım. Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer olursa lütfen bildirin, elimden geleni yaparım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.