Hızlı ve Öfkelinin Yıldızı Hayatını Kaybetti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RIP Paul Walker :( Bu zamana kadar youtube a attığım beni en cok üzen haberlerden birisi :(

çok üzüldüm ya hızlı ve öfkeliyi bu adamla sevdik biz hızlı ve öfkelinin bir anlamı kalmadı artık

Her an gitmeye hazırım.Gittiğim zaman ne için gittiğimi bilmeyeceğim...

Toğrağı bol olsun allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun sevdiğim bir oyuncu ve insandı :/

Ne varmış hocam kafam da. Hem seni neden ilgilendirdi bu iş onu anlamadım.

kardeş allahın kime rahmet eyleyeceğini kimse bilemez. bugün afganistanda müslümanlık adı altında terör estirenler taliban , el kaide örgütü binlerce masum insanı öldürüyorda müslüman sayılıyor ve allah rahmet eylesin deniliyor fakat kimseye zararı olmayan kimseye zarar vermeyen insanlar sadece dini inançları yüzünden allahın rahmetinden mahrum bırakılacağını sanıyorsanız gerçekden yazık... hz isa hristiyanlık dininin lideri onada allah rahmet etsin demeyin o zaman. hz musa yahudilik dininin lideri onada allah rahmet etsin demeyin.
varmı böyle saçmalık.

kardeş allahın kime rahmet eyleyeceğini kimse bilemez. bugün afganistanda müslümanlık adı altında terör estirenler taliban , el kaide örgütü binlerce masum insanı öldürüyorda müslüman sayılıyor ve allah rahmet eylesin deniliyor fakat kimseye zararı olmayan kimseye zarar vermeyen insanlar sadece dini inançları yüzünden allahın rahmetinden mahrum bırakılacağını sanıyorsanız gerçekden yazık... hz isa hristiyanlık dininin lideri onada allah rahmet etsin demeyin o zaman. hz musa yahudilik dininin lideri onada allah rahmet etsin demeyin.
varmı böyle saçmalık.

Neyse hocam boşver olay büyümesin nasılsa bişey değişmez öbür tarafta görücez hepimiz :)
Allah şimdiden herkezi affeylesin :) Dini fark etmeksizin hepimiz allahın yarattığı kullarız zaten allahın işini biz bilemeyiz .

Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun
adam hristiyan diye cennete gidemez mi sanıyorsunuz bu nasıl bi zihniyet ? amerikada doğsaydınız size hristiyan olacaktınız ailenizin etkisiyle.. aranızda hiç hristiyanlığı araştıran var mı bakayım bu din doğrumu nasıl bişey diye ?

not:işte bu yüzden forumlarda siyaset ve din yasaklanıyor isteyen istediğini der istediği gibi davranır yazar kardeşim başka birine zarar vermediği sürece size ne adamların ne yazdığından ne yazmadığından işine baksa millet bu siyaset ve din yasak olmayacak.. bizim milletimiz işte herşeye maydonoz

Sinema için yaratılmıştı. Beğenmeyen yoktur sanırım filmlerini. Çok üzüldüm ölümüne.

EDİT: Yani şöyle bir konudada tarışma çıkartabiliyorsunuzya pes doğrusu.

adam ölmüş yapılan tartışmalara bak. herkes alim kesilmiş... ölen kişi sizin yakınınız olsaydı gene bu tartışmaları yapabilecek miydiniz?

Arkadaşlar lütfen tartışmaya gidecek mesajlar yazmayalım .
Müslüman olmayan bir kişiye rahmet dilenir mi dilenmez mi bunun tartışalacağı yer burası değildir.
Evet gayri müslim birisi ölmüş gerçekten bende üzüldüm .Dinimizin de gereği insanı insan olduğu için sevelim .
"Sizin dininiz size, benim dinim banadır."
Bu konuyuda dahada tartışmaya götürmeyelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri