hizlial fatura

purepower

Kayıtlı Üye
hizlial alış veriş sitesinden bir ürün alacaktım. ödemeyi yaparken vazgeçtim bugun evime ödemem için fatura gelmiş. alttada ödemediğim her ay için %9 faiz yiyeceğim falan yazıyor. ödemem gerekiyormu ?

wGwPlud.jpg

ödemeyi yapmadan fatura kesmezler. bir hata olmalı ara görüş firma ile.

ödemeyi yapmadığım halde fatura kesmisiniz yada mal teslimi olmadığı halde.

ödemeyi yapmadan fatura kesmezler. bir hata olmalı ara görüş firma ile.

ödemeyi yapmadığım halde fatura kesmisiniz yada mal teslimi olmadığı halde.

arayıp konuşayım bir.

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

gittigidiyordan ürün almıştım. satıcı hızlıal dan alıp bana göndermiş.. bunu müşteri hizmetlerinden öğrendim. ama sitede mesaj attığımda yetkili bana bunu dedi.

Musa bey,
**** numaralı siparişiniz görünmekte olup Alpino marka çalışma masası satın almış olarak görünmektesiniz. Ödemenizi Garanti bankası ile yapılmıştır. Yalnız ürün teslim edilmemiştir. Siparişiizi teslim mi almak isterseniz iade mi etmek isterseniz talebinize istinaden gerekli işlemi bizzat tarafımdan yapacağım.
Saygılarımla,
OKTAY

ne yapmalıyım.

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

arkadaşlar şuan ürünü ödedim olarak görünüyrm. kargoda bana daha gelmediği için bana ürünü gönderebliyorlar ne yapmaılıym?

arayıp konuşayım bir.

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

gittigidiyordan ürün almıştım. satıcı hızlıal dan alıp bana göndermiş.. bunu müşteri hizmetlerinden öğrendim. ama sitede mesaj attığımda yetkili bana bunu dedi.

Musa bey,
**** numaralı siparişiniz görünmekte olup Alpino marka çalışma masası satın almış olarak görünmektesiniz. Ödemenizi Garanti bankası ile yapılmıştır. Yalnız ürün teslim edilmemiştir. Siparişiizi teslim mi almak isterseniz iade mi etmek isterseniz talebinize istinaden gerekli işlemi bizzat tarafımdan yapacağım.
Saygılarımla,
OKTAY

ne yapmalıyım.

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

arkadaşlar şuan ürünü ödedim olarak görünüyrm. kargoda bana daha gelmediği için bana ürünü gönderebliyorlar ne yapmaılıym?
parayı kime verdiysen onla görüş nedir ne değildir öğren bence

iade et ne düşünüyorsun. alacaksan da hizlial dan kendin al .adam almış başka yerden gönderiyor. işe bak.gittigidiyor dan aldiysan da tel ara saticiyi şikayet et

iade et ne düşünüyorsun. alacaksan da hizlial dan kendin al .adam almış başka yerden gönderiyor. işe bak.gittigidiyor dan aldiysan da tel ara saticiyi şikayet et

hizlial müşteri hizmetleridnden kişinini numarasını aldım. aldığım masayı gönderip para iadesi almıştm. şimdi istersem para iade yaptırabilir ve ürünü tekrar kargolatabiliyrm.. satıcıyı arayıp ne demeliym sizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri