HmzSlymn'dan Para Kazanma Fikirleri

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yeni başlayanlar için birkaç çalışma fikirim olucak :)

1-Televizyon İzlemek
Örnek : Malum seçimler yakın, mesela şimdi Star tv izliyorum Başbakan RTE soruları cevaplıyor sizde bunları internetten canlı izleyip gündemde olan soruları ve cevabını çekip youtubeye yükleyebilirsiniz 1,5 saatlik yayından 20-30 video çıkarabilirsiniz bu videolarda patlar mesela örnek başlıklar ;
''Başbakan RTE Twitter İçin Ne Dedi ? İlerleme Var Mı ?''
Bu konu şuan gündemde ve bence videonuz patlar.
+ Siyaset konusunu ele aldık siyasette '+' olan gündemde olanlar konuşulur malum gündemde olanlarda tıklanır.
NOT : Örnek verdiğim Star TV telif atarmı bilmem sonra hmzslymn adlı üye önerdi telif yedim diyip bana gelmeyin.

2-Eski Diziler Yayınlamak
Eski dizi nasıl tıklanır ? eski diziler neden tıklansın bitmiş gitmiş gibi sorularınızı duyuyorum sanki :)
Ama araştırmanız lazım başka ülkelerde (kendimden biliyorum) Türk dizileri çok popüler eski dizileri yayınlıyorlar ve youtubede çok izleniyor.
Telif hakkında ise geleceğini düşünmüyorum o konudada içiniz rahat olabilir.

Dipnotlar : Bu söylediklerim sadece bir fikir ben üşengeçlikten,Şartlardan fln yapamıyorum siz kazanın diye burda paylaşıyorum iyi kazançlar.
Aklıma geldikçe yaratıcı fikirlerimi paylaşırım.
Umarım Yazdıklarımı Siyaset Olarak Anlamazsınız.

#ParaKazanamayanAdam

İlk fikrini beğendim fakat bu aralar youtubede başbakanla ilgili videolarla uğraşmak ne kadar doğru bilmem,herkesin bildiği gibi haramzadeler'den dolayı başbakan sosyal medyayı çok sıkı takip ettiriyordur,birgün kapıya polisler gelebilir :D tabi bu benim fikrim.

2.olarak eski dizi işi dediğin olarak tutar fakat eski dizileri internette bulup,indirmek çok çok büyük sıkıntı çünkü youtubede eski dizi arattığında en fazla dizinin 1-2 bölümünü zor bulursunuz onuda parça parça bulursunuz o yüzden ben uğraştım bu eski dizi işiyle boşa kürek çekmeyin bulmak sıkıntı,bulupta indirmek çok ayrı sıkıntıdır.

Fikrinin tartışılmasına lafım olmaz. Ancak niyetin tartışılmaz derecede temiz ve güzel. Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Aklıma fikir getirdin.

Kendini özletmiyorsun dostum bu arada Dextroyer adlı üyeliğini 2 hesabın olduğundan banlıyorum.Bir daha ban yememen dileğiyle gelir gelmez ceza yemeyi de ihmal etmedin yani :D yanlış kategoriden ceza almışsın tebrik ederim yakında guinnese gireceksin

İlk fikrini beğendim fakat bu aralar youtubede başbakanla ilgili videolarla uğraşmak ne kadar doğru bilmem,herkesin bildiği gibi haramzadeler'den dolayı başbakan sosyal medyayı çok sıkı takip ettiriyordur,birgün kapıya polisler gelebilir :D tabi bu benim fikrim.

2.olarak eski dizi işi dediğin olarak tutar fakat eski dizileri internette bulup,indirmek çok çok büyük sıkıntı çünkü youtubede eski dizi arattığında en fazla dizinin 1-2 bölümünü zor bulursunuz onuda parça parça bulursunuz o yüzden ben uğraştım bu eski dizi işiyle boşa kürek çekmeyin bulmak sıkıntı,bulupta indirmek çok ayrı sıkıntıdır.

Görüşünüz için teşekkürler.

1- Ancak biz olmayan birşeyi yayınlayın demiyorum zaten bu konuşmalar yayınlanmış örnek ise başbakan verdim bu bir futbolcuda olabilir fln.

2- O kadarda eski diziler demiyorum tekparcadizi.com 'da eski diziler tek parça var mesela.

---------- Mesaj saat 23:32:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:07 civarında gönderildi. ----------

Kendini özletmiyorsun dostum bu arada Dextroyer adlı üyeliğini 2 hesabın olduğundan banlıyorum.Bir daha ban yememen dileğiyle gelir gelmez ceza yemeyi de ihmal etmedin yani :D yanlış kategoriden ceza almışsın tebrik ederim yakında guinnese gireceksin

Uyarı vermekte çok hızlısınız Maşşalah aslında çalışmam özgün değil yeni başlayanlarda açtım diye biliyorum ama yazıda özgün demişim daha sonra yazıyı düzeltiyim derken mesaj uyarıldınız 3 puan silindi fln.
Ben Forumun yararına birşey yapmaya çalışıyorum.

Eski dizi derken bu balkanlar ve araplarda tutan Gümüş-Asmalı Konak vb diziler diyorsundur.

Siyasi içerik derkende HABER kategorisi.

Zaten Güncel çalışanlar ve Diziciler bu bilgileri bilmiyorsa Güncel yada Dizi çalışıyorum demesinler.

Yinede bilmeyenler vardır sağol.

benim kardeşimde forumda aynı ip kullanıyoruz,umarım banlanmayız,webmasterden oyüzden banlandım da

benim kardeşimde forumda aynı ip kullanıyoruz,umarım banlanmayız,webmasterden oyüzden banlandım da

Tabi ki http://www.ytpara.com/site-hakkinda/3181-multi-birden-fazla-uyelik-konusu.html bildirmeniz yeterlidir.

Bildirirseniz arkadaş ve sizin içinde bir sorun olacağını zannetmiyorum

Görüşünüz için teşekkürler.

Uyarı vermekte çok hızlısınız Maşşalah aslında çalışmam özgün değil yeni başlayanlarda açtım diye biliyorum ama yazıda özgün demişim daha sonra yazıyı düzeltiyim derken mesaj uyarıldınız 3 puan silindi fln.
Ben Forumun yararına birşey yapmaya çalışıyorum.

Dostum yanlış anlaşılma olmasın cezayı ben vermedim ancak veren arkadaşta haklı olarak senin konuyu açarken yazdıklarına göre vermiş. Her neyse konuyu inceliyorum yapılacak bir düzeltme varsa yapacağım :)

Tabi ki http://www.ytpara.com/site-hakkinda/3181-multi-birden-fazla-uyelik-konusu.html bildirmeniz yeterlidir.

Bildirirseniz arkadaş ve sizin içinde bir sorun olacağını zannetmiyorum

Dostum yanlış anlaşılma olmasın cezayı ben vermedim ancak veren arkadaşta haklı olarak senin konuyu açarken yazdıklarına göre vermiş. Her neyse konuyu inceliyorum yapılacak bir düzeltme varsa yapacağım :)

Bu forumda artık sevilmiyorum galiba banlamak için her şeyi kolluyorsunuz :)
İnsanlara yardım için konu açtım banlı çıktım :D

Bu forumda artık sevilmiyorum galiba banlamak için her şeyi kolluyorsunuz :)
İnsanlara yardım için konu açtım banlı çıktım :D

Hayır dostum anlayabiliyorum seni akran olmamıza rağmen sen biraz daha fevri davranıyorsun sana tavsiyem forum kurallarına biraz daha uymaya çalışman yapman gereken şey bu fevri davranmadan hareket etmelisin. Unutma kurallar herkese kimse sana özel muamele yapmıyor yani :D

Hayır dostum anlayabiliyorum seni akran olmamıza rağmen sen biraz daha fevri davranıyorsun sana tavsiyem forum kurallarına biraz daha uymaya çalışman yapman gereken şey bu fevri davranmadan hareket etmelisin. Unutma kurallar herkese kimse sana özel muamele yapmıyor yani :D

Ben hiç bu kadar hızlı uyarılanı görmedim, ilk defa bende gördüm 3 dk geçti aradan yazıyı okurken mesaj 3 puan gitti :) Neyse iyi geceler post kasmadan ban yemiyim :D

"YTPara'yı Seven Banına Katlanır :D :D"

Ben hiç bu kadar hızlı uyarılanı görmedim ilk defa gördüm 3 dk geçti aradan yazıyı okurken mesaj 3 puan gitti :)

Buda bizim ne kadar aktif ve hızlı olduğumuzu gösteriyor :) cezan kaldırıldı konuyu uygun kategoriye tekrar yolluyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri