Hollanda Da Seralarda Çalışılırmı ?

tuncay1979

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli arkadaşlar Yine hayatımda büyük sorun olan işsizlikle başbaşa kaldım Bu seferde yine ben işi bıraktım Bütün amirlerim iş arkadaşlarım hem çalıskansın hem ıyı bir insansın diyor ama bişeyler oluyor 4 sene sonra beş sene sonra ben işten ayrılıyorum hep. Youtubede bir kanalım var after effect ile bir video yapıyorum 2-3 saat sürüyor yapılması ama ne fazla izleyen ne abone olan var yanı yt den de umudum kalmadı .Benım gibi Göçmen arkadaşlarımız ytparada çok var bu arkadaşlarımızın illakı ya kendılerı ya arkadaşları akrabaları Hollanda gibi ülkelerde çalışmıslardır Facebook arkadaş lıstemde bir şirket Hollanda da serada çalısmak ıcın eleman arıyor Mahalleden bıldığım arkadaslara sordum biri diyor benım hollanda da sabah 6 akşam altı buzhanede palet ındır bındırmekten anam ağlıyor ...... aramaya mı geleceksın buraya dıyor Öbürü serada maf olursun dıyor Biri gıtmeden bilemessın dıyor çok kararsızım eldekı paralarda suyunu çekmek üzere ya burada bir işe gıreceğim yada Hollandaya gideceğim bir an önce karar vermem lazım Daha önce Hollanda da seralarda çalısmıs arkadaşlarımız var ise lütfen görüşlerinizi yazın Teşekkür ederim

Hocam babam bir müddet çalıştı şöyle söyleleyim çok zor iş.Eğer uzak biryerde kira tutarsan saat 4 te uyanırsın seraya gidene kadar 2 3 saat geçer.Robot gibi çalışman gerekir.Türk işveren olduğu için en düsük ücretten çalıştırır

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Fransadada üzüm bahçeleri var orayıda deneyebilirsin hocam.
Ben senin yerinde olsam giderdim.Çok bulgaristanlı var hollanda belçika isveç te.
Eğer dil bilirsen ingilzce veya felemenkçe hollandalı birinin yanında çalısır ve saatlik 15-16 euro kazanırsın

Hocam babam bir müddet çalıştı şöyle söyleleyim çok zor iş.Eğer uzak biryerde kira tutarsan saat 4 te uyanırsın seraya gidene kadar 2 3 saat geçer.Robot gibi çalışman gerekir.Türk işveren olduğu için en düsük ücretten çalıştırır

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Fransadada üzüm bahçeleri var orayıda deneyebilirsin hocam.
Ben senin yerinde olsam giderdim.Çok bulgaristanlı var hollanda belçika isveç te.
Eğer dil bilirsen ingilzce veya felemenkçe hollandalı birinin yanında çalısır ve saatlik 15-16 euro kazanırsın
Değerli yorumun için teşekkür ederim Fransa ya tek başıma cesaret edemem ilk sevıye ınglızce biliyorum Sağlam bir arkadaş olsa şansımı denerim Sizinde dediğiniz gibi sera işini herkes çok zor dıyor Ama ayda 1400euro kalsa 40 bin civarı para yapıyor Bu para için zorluğa katlanırım ama bilemiyorumkı Daha once bir çalısan ile gitmıs olsam çok iyi olurdu

Değerli yorumun için teşekkür ederim Fransa ya tek başıma cesaret edemem ilk sevıye ınglızce biliyorum Sağlam bir arkadaş olsa şansımı denerim Sizinde dediğiniz gibi sera işini herkes çok zor dıyor Ama ayda 1400euro kalsa 40 bin civarı para yapıyor Bu para için zorluğa katlanırım ama bilemiyorumkı Daha once bir çalısan ile gitmıs olsam çok iyi olurdu

Hocam hem akıcı bilirsen hemde türklerin yanında çalışmazsan 2000 euro bile kazanırsın hatta kimileri 3000 euro kazanıyorlar.Oradaki sömürgeci türkler maximum iş yaptırıp minimum kazanç veriyor.

Hocam bide farklı kişilerle aynı evde yaşayacaksınız bunuda düşünün derim.Sarhoşu oluyor uyuşturucu matik oluyor çünki hollandada çok hap kullanıyorlar.Gideceksen senin dediğin gibi mutlaka yanında 1 kişiyle git.Arkadaşın olsun.

Hocam hem akıcı bilirsen hemde türklerin yanında çalışmazsan 2000 euro bile kazanırsın hatta kimileri 3000 euro kazanıyorlar.Oradaki sömürgeci türkler maximum iş yaptırıp minimum kazanç veriyor.

Hocam bide farklı kişilerle aynı evde yaşayacaksınız bunuda düşünün derim.Sarhoşu oluyor uyuşturucu matik oluyor çünki hollandada çok hap kullanıyorlar.Gideceksen senin dediğin gibi mutlaka yanında 1 kişiyle git.Arkadaşın olsun.
Çok doğru dıyorsun adam haplanır sonra al başına belayı teşekkür ederim değerli yorumun için
Benım facedekı Türk şirketi otelı falan kendı ayarlıyormus otel parası yemek parası birde Hollandalı şirkete elaman bulduğu ıcın işçi üzerinden para kazanıyor Buna rağmen çok rağbet olduğu ıcın bazen ıkı ayda cevap geldiği oluyormus Bu hayatta her çeşme başını tutmuslar tezgahı kurmuslar benım gıbı bişey yapamayanlarda didinip duruyor

Çok doğru dıyorsun adam haplanır sonra al başına belayı teşekkür ederim değerli yorumun için
Benım facedekı Türk şirketi otelı falan kendı ayarlıyormus otel parası yemek parası birde Hollandalı şirkete elaman bulduğu ıcın işçi üzerinden para kazanıyor Buna rağmen çok rağbet olduğu ıcın bazen ıkı ayda cevap geldiği oluyormus Bu hayatta her çeşme başını tutmuslar tezgahı kurmuslar benım gıbı bişey yapamayanlarda didinip duruyor

Hocam bir şekilde gidin derim yinede.Bende gideceğim burada sürünmektense orada sürünkeyi tercih ederim.

Benim tanıdıklarım var tonla ev araba yazlık sahibi olamalarına rağmen hatta yüksek emekli maaşı aldıkları halde 50-55 yaşında yine oraya gidiyorlar

Hocam bir şekilde gidin derim yinede.Bende gideceğim burada sürünmektense orada sürünkeyi tercih ederim.

Benim tanıdıklarım var tonla ev araba yazlık sahibi olamalarına rağmen hatta yüksek emekli maaşı aldıkları halde 50-55 yaşında yine oraya gidiyorlar
Zaten ıkı sene dursan orada da çevre edınırsın dıl kursuna gıdersın dilde öğrendığın zaman kralsın Risk almak lazım En kötü şeylerden biride kararsızlık ben çok kararsızım

Zaten ıkı sene dursan orada da çevre edınırsın dıl kursuna gıdersın dilde öğrendığın zaman kralsın Risk almak lazım En kötü şeylerden biride kararsızlık ben çok kararsızım

Hocam risk alarak birşey yapabilirsin emin ol.Babamda risk almasa asgari ücretle burada yaşamaya devam edecekti.

Bak hocam benim halam Gıda Mühendisi Hacettepe mezunu ama Hollandada Pizzacıda çalışıyor.Bence kır zincirlerini dene derim.Zorlanır mısın evet hemde dibine kadar ama 2-3 seneye çevre yapıp dili hallettikten sonra senden kralı olmaz

Hocam risk alarak birşey yapabilirsin emin ol.Babamda risk almasa asgari ücretle burada yaşamaya devam edecekti.

Bak hocam benim halam Gıda Mühendisi Hacettepe mezunu ama Hollandada Pizzacıda çalışıyor.Bence kır zincirlerini dene derim.Zorlanır mısın evet hemde dibine kadar ama 2-3 seneye çevre yapıp dili hallettikten sonra senden kralı olmaz
Çok çok teşekkür ederim sağol varol

Dikkat et, o şirketler genelde dolandırıcı oluyor. parayı alıp uçuyorlar, veya bi ton bahane uyduruyorlar.
seyahet gemisinde ahçı ariyoruz diyede ilan yapiyolardi. amcamı o şekilde dolandırdılar.

Dikkat et, o şirketler genelde dolandırıcı oluyor. parayı alıp uçuyorlar, veya bi ton bahane uyduruyorlar.
seyahet gemisinde ahçı ariyoruz diyede ilan yapiyolardi. amcamı o şekilde dolandırdılar.
Teşekkür ederim uyarınız için Dediğiniz gibi çok dolandırıcı şirket var Benım başvurmayı düşündüğüm şirket çok başvuru olduğu için en son onlar karar veriyor Berğenmeyip seçmedikleride çok oluyormus Nasıl olsa kurban çok :D

O şirketler dolandırıc değil sadece kan emici oluyor.Ab vatandaşı seraya işçi arayıroar para falan istemiyor onlar.
Ama tr vatandası isen o şekilde dolandırılabilirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri