Merhaba değerli arkadaşlar Yine hayatımda büyük sorun olan işsizlikle başbaşa kaldım Bu seferde yine ben işi bıraktım Bütün amirlerim iş arkadaşlarım hem çalıskansın hem ıyı bir insansın diyor ama bişeyler oluyor 4 sene sonra beş sene sonra ben işten ayrılıyorum hep. Youtubede bir kanalım var after effect ile bir video yapıyorum 2-3 saat sürüyor yapılması ama ne fazla izleyen ne abone olan var yanı yt den de umudum kalmadı .Benım gibi Göçmen arkadaşlarımız ytparada çok var bu arkadaşlarımızın illakı ya kendılerı ya arkadaşları akrabaları Hollanda gibi ülkelerde çalışmıslardır Facebook arkadaş lıstemde bir şirket Hollanda da serada çalısmak ıcın eleman arıyor Mahalleden bıldığım arkadaslara sordum biri diyor benım hollanda da sabah 6 akşam altı buzhanede palet ındır bındırmekten anam ağlıyor ...... aramaya mı geleceksın buraya dıyor Öbürü serada maf olursun dıyor Biri gıtmeden bilemessın dıyor çok kararsızım eldekı paralarda suyunu çekmek üzere ya burada bir işe gıreceğim yada Hollandaya gideceğim bir an önce karar vermem lazım Daha önce Hollanda da seralarda çalısmıs arkadaşlarımız var ise lütfen görüşlerinizi yazın Teşekkür ederim