BurakAkman
Yasaklanmış
hopi girdikten sonra donuyo cozum varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hopi girdikten sonra donuyo cozum varmı ?
Arkadaşlar indridim kurdum ve aç dedim karşıma HOPİ'NLE TANIŞ diye beyaz bi sayfa geldi dönüp duruyor orda (telefonda)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boynergrup.hopi
buradan indirin. adımları takip edin.
daha sonra boynerden normal şekilde alışverişinizi yapın, hopi ile devam et deyin ödeme aşamasında bu kadar.
birde hesaptan indirim kuponları sekmesine tıklayarak ücretsiz kargo kodunu uygulamayıda unutmayın.
Akıllı telefonum yok APK tablete kuramıyorum.
Apk linki yollayin biriniz![]()
Ben dün gece üye oldum şimdi kontrol ettim 25 tl kupon gelmiş.Alt tarafta hangi mağazada kaç tl alt limitli ve kaç katı olduğu yazıyor.
*Boyner Çocuk Giyim'de alt limit olmadan 25 paracık 2kat yani 50tl lik alışveriş yapılabiliyor.
*Network mağazasında 75tl alt limitli paracıklar 2 kat değerli ve 25 tl para kazandırıyor yani 75tl lik ürünü para vermeden alabiliyorsunuz.
ben boyner sitesine girdim hopi kodunu girdim 25 paracık var diyor ama seçeneklerde
Clinique Markasında 100TL ve üzeri alışverişlerinde %20 Paracık Kazanımı
Boyner Evde Markasında 200TL Üzeri Yeni Sezon Alışverişlerinde 40 Paracık Kazanımı
Bu alişverişimde kampanya kullanmak istemiyorum.
Parfüm Alışverişlerinde %20 Paracık Kazanımı bu seçenekler var 25 tl direk ücretsiz alamıyormuyum dün indirdim herkes talan etmiş ben sonra kullanırım diyordum
iyide dün gecede ben denedim gene aynısı yazıyordu kodu dün gece aldım ben sonra alırım dedim ama olmadı ama dün alınmış kod genede olmaz mıhocam adamlar farkına vardı ve sistemi değiştirdi artık kullanılmıyor.Yani alan aldı alacağını
Bence sabaha düzelir sistemsel bi hata olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.