Bu alişverişimde kampanya kullanmak istemiyorum diyip hopi kodunu gireceksin hocam
hocam kodu girecegim ekran cıkmıyo direk hobi uzerınden kart bılgılerımı ısteyen sayfa cıkıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu alişverişimde kampanya kullanmak istemiyorum diyip hopi kodunu gireceksin hocam
hocam kodu girecegim ekran cıkmıyo direk hobi uzerınden kart bılgılerımı ısteyen sayfa cıkıyor
Çok yüklenme oldu hocam büyük ihtimal hata vardır bi arayın isterseniz boyner' i
Çok yüklenme oldu hocam büyük ihtimal hata vardır bi arayın isterseniz boyner' i
hobi paracık ile oderken kredi kartı bilgilerinizi giriyo musunuz hocam ?
Alacağınız ürün 25 TL altındaysa girilmiyor hocam ben girmedim yani. Arkadaşım 60 TL lik üründe kodu girdi o kart bilgisini girdi. İndirimden düştüğünü karttan çekti.
morhipoda sepete ürün ekledikten sonra kargo bedava olması için çıkan ürünler şuan çıkmıyo bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. Alacağımız ürünler 25 TL lik mi olması lazım? Uygulamada 25 paracık'ın 10 kata kadar değerli diyor. Bu ne anlama geliyor bilen var mı?
Oralara takılma onlar karışık işler. Sen gir boyner'e. 25 lira altında bir alışveriş tutarı belirle. Çorap atlet falan al, sonra hopi ile öde bedavaya gelsin. 25 TL üzeri alışveriş yaparsan 25 TL indirimli almış olursun.
Anladım, ben aslında bir şey seçtim 19 tl değerinde ama, üye olmama rağmen kargo ücreti istedi 5 tl. Her üründe kargo bedava olmuyor mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.