Hosting Firmama ortak aramaktayım.

:) dostum artık TR de hosting işi yapılmaz iyce çileye dönüştü senin aylık yapıcağın masraf kaba taslak belli zaten lisanslarmış ddos güvenlikli sunucuymuş sd diskliymiş oymuş buymuş gerekirse bulut sistem olucak hadi onu geçtim sen hostingin ödemesi yıllık aldın diyelim ee bizim insanımız ucuzcu ölücü bu konularda vs bir sürü şey ha dersinki ben kendim ayarlıycam daha uygun kaliteli olmdıkdan sonra o iş gene olmaz kaliteli hizmet vericeksen masrafında çok olucak aylık bana garanti vere bilcekmisin yapılan masrafı çıakrıcam hatta kar edicez diye deneyimin nedir kaç yıl yaptın nekadar bilgin var daha önce yaptıysan bu işi isim neydi firmanın r10 gibi yerlere üyemiydin konuların varmıydı müşteri potansiyeli neydi vs. bunalrıda paylaşman lağzım. yazım eleştiri olarak oldu lakin bu işler böle bunalrı bilemk lağzım bodoslama girmesi sıkıntı değil 1 Trilyonmu 2 saate parayı yığayım önüne o sıkıntı değil sıkıntı işi yapa bilmek.

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------

Kredi çekmeyi daha önce düşündüm ama tereddüte girdim ya kazanamassam ?

bu yazını gördüm dostum sen kafadan kaybettin zaten ya kazanamzsan olan masrafı yapan bize olucak :) sana iyi aramalar

Merhabalar,
0'dan hosting firması işine başlayacağım. Fakat bana maddi destek olacak bir arkadaş aramaktayım.

Belki burdan bir kaç kişi açmak istiyordur fakat ortak yok diye konu açmak istedim.

Ortak olacak arkadaşın bilgisi olmaması önemli değildir. Dediğim gibi benim bütçem çok yok. Kendisi bilmiyor ise öğretiriz sorun değil

Ortak olmayı düşünen arkadaşlar
Tel: 539 874 40 35 arayarak detaylı bilgi alabılırler.

Yardımcı olacığım bir konu var ise iletin cevap vermekten mutluluk duyarım.
Saygılarımla
Kaan GİRGİN

Vds satış firması kurmayı düşünüyordum. Firmanız var mı henüz yok mu? Maddiyat problem değil. istanbul avrupa yakasındaysanız ve linux ve windows alt yapısını iyi biliyorsanız çalıştığım datacenterlarla çalışıp ortak olabiliriz. Ben dürüst ve bilgili kişi arıyorum. Sizde finansman arıyorsunuz. Şartlar uyarsa görüşelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri