Z
zoom
Guest
Hosting şirketi kurmak ne kadara maal olur tahminen ? Vds kiralamak domain satmak. vede kurulan şirketin iş yapma oranı nedir acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç Bulaşma Hocam, Faaliyet Belgen Olacak, Vergi Ödeyeceksin. Fatura Kesebileceksin. Panel Kurulumları İle Alakalı Teknik Desteğinin Olması Gerekiyor. Satış ve Satış Sonrası Destek Vermen Gerekiyor.
Hiç Bulaşma Hocam, Faaliyet Belgen Olacak, Vergi Ödeyeceksin. Fatura Kesebileceksin. Panel Kurulumları İle Alakalı Teknik Desteğinin Olması Gerekiyor. Satış ve Satış Sonrası Destek Vermen Gerekiyor.
Peki hocam bir şey daha sormak istiyorum forumda vds satan bir çok firma var bunlar bu makineleri kiralarken kendi evlerinde kurdukları makineleri mi uzak masaüstü bağlantısı ile mi satıyorlar ?
Yani mesela 16 GB ram olan bir makine toplasam 2 bin tl ye felan maal olucak buna interneti nasıl fiber bir şekilde verip uzak masaüstü şeklinde satışa sunabilirim ?
Peki hocam bir şey daha sormak istiyorum forumda vds satan bir çok firma var bunlar bu makineleri kiralarken kendi evlerinde kurdukları makineleri mi uzak masaüstü bağlantısı ile mi satıyorlar ?
Yani mesela 16 GB ram olan bir makine toplasam 2 bin tl ye felan maal olucak buna interneti nasıl fiber bir şekilde verip uzak masaüstü şeklinde satışa sunabilirim ?
bi kere bu konuyu açma gereği duyan bir insan hosting firması kuramaz. Tecrübeyle sabittir.
Ne kadar forum sitesi varsa bu soruya cevap olarak... "soruyorsan yapamazsın, ohooo o iş çok zor, çok çok para lazım..." gibi cevaplar veriyorlar.
Benim kenarda yüklü miktarda param var ve bu işten iyi para geldiği söyleniyor. Bu işi bilen insanlarla yapmak istiyorum ve tüm masraflar bana ait olacak. Benimle çalışan arkadaşlara da maaşlarını ödeyeceğim. Bana hangi ekipmanlar lazımsa alayım, dükkanı tutayım, şirketi kurayım.
Şimdi arkadaşın sorusunu tekrar sorayım. Ben bu şirketi nasıl kurarım? Arkadaş soruyu böyle sorsaydı eminim cevap veren birileri çıkardı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.