Hosting Tavsiyesi ve Hosting Hakkinda Soru

• Kullanıcı etc_computer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
Bu firmanin alt yapisi nerde ? ingiltere isvec amerika turkiye gibi ?

hersey limitsiz 4€ fiyat guzel ama benim derdim sutten agzim yandi yogurtu ufleyerek yemek istiyorum...

ilk hostingde hersey iyidi taki hosting firmasi bir haltlar yeyip butun siteleri cokertene kadar sonrasinda olan oldu zaten hostingde hic bir problem yoktu sunucuda falan hizi aktarimi indirmesi hersey dort dortluktu ama bu olaydan sonra bir iletisim bozuklugu yasadik ustelik firma sahibi komsum olur. yani devam etsem is komsuluktan cikacak ticarete girecek hos olmayacak ben hostingden ayrilmak istedim biz komsu kalalim diyerek konuyu kapattim yine forum tasiye si ile netinternete gectim 5 para etmez, hizmet 10 numara ilgi alaka ama bu aktarim sorunu na net ikna edici bir cevap veremediler yani benim sitelerim suan 3 gundur kapali ve bu benim acimdan zarar demek.

Biran once saglam bir firma bulup siteyi aktif etmek istiyorum

hocam pek bilgim yok altyapı vs. ancak ben de yabancı bir forumdaki yorumlardan sonra başladım çalışmaya 4 senedir sorunsuz çalışıyorum. Günün her saati İngilizce 1 saatte maksimum, Almanca da 5-6 saatte maksimum dönüş yapıyor servis ve botlar bastı, virüs oldu her şey oldu hepsinde yardım ettiler çözümde. Yorumları okursanız zaten genel olarak yurtdışında özellikle, kalite fiyat oranı çok yüksek yani. İnceleyin, ben memnunum çok.

hocam pek bilgim yok altyapı vs. ancak ben de yabancı bir forumdaki yorumlardan sonra başladım çalışmaya 4 senedir sorunsuz çalışıyorum. Günün her saati İngilizce 1 saatte maksimum, Almanca da 5-6 saatte maksimum dönüş yapıyor servis ve botlar bastı, virüs oldu her şey oldu hepsinde yardım ettiler çözümde. Yorumları okursanız zaten genel olarak yurtdışında özellikle, kalite fiyat oranı çok yüksek yani. İnceleyin, ben memnunum çok.

suanda bir firma ile konusyorum geri iade garantisi falan diyor bakalim son bir mail attim lumlu cevap gelirse alacagim nameserverlar yarina anca tamamalanir yada yarin aksama sonucu yazarim artik

Ben kendi sitelerim icin centoshost un seo hosting paketlerini kullaniyorum.Sitelerinizin ileriki donemlerde seo acisindan fayda saglayacagi backlink vs gibi ozellikleri kendi kendinize yapabiliyorsunuz.Ayrica destek konusunda da kusursuzlar..Sizin istediginiz tum ozellikleri fazlasiyla karsilayacak kadar hem altyapilari hem de bilgileri var..

Host - Hosting - Reseller - Domain - Centoshost

Herkese tavsiye ederim..

Ben kendi sitelerim icin centoshost un seo hosting paketlerini kullaniyorum.Sitelerinizin ileriki donemlerde seo acisindan fayda saglayacagi backlink vs gibi ozellikleri kendi kendinize yapabiliyorsunuz.Ayrica destek konusunda da kusursuzlar..Sizin istediginiz tum ozellikleri fazlasiyla karsilayacak kadar hem altyapilari hem de bilgileri var..

Host - Hosting - Reseller - Domain - Centoshost

Herkese tavsiye ederim..

Kardes tavsiyen icin cok tesekkur ederim ama ben dun gece farkli bir firmadan aldim ve suan kadar kusursuzlar. Hizmetleri ve Sunuculari bence cok guzel.

ilk hostingde kisisel problemlerden dolayi ayrildim
2. sinde ise dosya aktarimi skintisi yasadim
suan aldigimda ise fiyat, ozellik, hizmet, kalite ise mukemmel

su dk ya kadar ki durumda zaten memnuniyetim fazlasiyla oldu nameserver yonlendirmesi yaptim siteleri duzenliyorum hizina takilmasina goruntulenmesine zamanla bakacagiz bir sorun yasar sam alternatif olarak sizin tavsinizede deneycegim...

Hostinglere denemek amacli odedigim parayla yillik orta derece bir hostin alirdim heralde :) boyle devam ederse burda tavsiyem olarak ekleyecegim..

benim aldigim ozellikler

Disk 80 GB
Addon Domain 20

Gerisi sinirsiz

Yillik 108 TL
Ben 1 aylik aldim denemek amacli 10 TL ama sanirim 3 Yillik alacagim boyle giderse..

3 yillik 252 TL

Lokasyon ingiltere Turkce destek ustelik 24 saat ben dun gece Hollanda saati ile 3 e kadar iletisimdeydim gece odemeyi yaptim 1 saat kadar oncede kullanmaya basladim hersey cok guzel

merhabalar.

http: // host.askmeter.com/ web sitemizden hosting paketlerimize göz atabilirsiniz. Yeni müşterilerimize Hoşgeldin kapmanyası ile hosting satışlarında %50 promosyon indirimi yapmaktayız. Sipariş sayfasında promosyon koduna "askmeter" yazmanız ile birlikte %50 indirime sahip olabilirsiniz. Sadece bir kere yapacağınız alış-verişinizde geçerli olacaktır. Promosyon 1 hafta sürecektir.

Bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri