Bu firmanin alt yapisi nerde ? ingiltere isvec amerika turkiye gibi ?
hersey limitsiz 4 fiyat guzel ama benim derdim sutten agzim yandi yogurtu ufleyerek yemek istiyorum...
ilk hostingde hersey iyidi taki hosting firmasi bir haltlar yeyip butun siteleri cokertene kadar sonrasinda olan oldu zaten hostingde hic bir problem yoktu sunucuda falan hizi aktarimi indirmesi hersey dort dortluktu ama bu olaydan sonra bir iletisim bozuklugu yasadik ustelik firma sahibi komsum olur. yani devam etsem is komsuluktan cikacak ticarete girecek hos olmayacak ben hostingden ayrilmak istedim biz komsu kalalim diyerek konuyu kapattim yine forum tasiye si ile netinternete gectim 5 para etmez, hizmet 10 numara ilgi alaka ama bu aktarim sorunu na net ikna edici bir cevap veremediler yani benim sitelerim suan 3 gundur kapali ve bu benim acimdan zarar demek.
Biran once saglam bir firma bulup siteyi aktif etmek istiyorum
hocam pek bilgim yok altyapı vs. ancak ben de yabancı bir forumdaki yorumlardan sonra başladım çalışmaya 4 senedir sorunsuz çalışıyorum. Günün her saati İngilizce 1 saatte maksimum, Almanca da 5-6 saatte maksimum dönüş yapıyor servis ve botlar bastı, virüs oldu her şey oldu hepsinde yardım ettiler çözümde. Yorumları okursanız zaten genel olarak yurtdışında özellikle, kalite fiyat oranı çok yüksek yani. İnceleyin, ben memnunum çok.