hotels indirim kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrpres

Kayıtlı Üye
indirim kodu

iptal

Son düzenleme:
Korona olayından sonra pek işe yarayacağını sanmıyorum, nitekim toplu kullanım alanları en büyük risklerden biri, hayırlısı :)

Hocam bunu nerden temin ediyosunuz? Bu kupon konulari artinca sormak istedim yanlis anlamayin

Hocam bunu nerden temin ediyosunuz? Bu kupon konulari artinca sormak istedim yanlis anlamayin

Buradan bakabilirsin hocam detaylarını incelersiniz

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=hotels+gift+card&_sacat=0

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

onu soylemezler sagolsunlar

Söyleyende çıkar hocam :)
İncelersiniz
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=hotels+gift+card&_sacat=0

Buradan bakabilirsin hocam detaylarını incelersiniz

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

Söyleyende çıkar hocam :)
İncelersiniz
Tebrikler bütün forumu kurtardın 😂 mevzu patladı millet gidip alacak çalışmayacak gidip kendin konu açsaydın 😂😂

Ben uyarıda bulunayım. Tescodan çalınan kodlar aslında bu kodlar ebayde binlercesi satıldı ilk kodlar kullanıldı sonra ki kodlar iptal ediliyor diye biliyorum. R10da kod satışı yapan bir kişi de teyit etmişti dikkat etmenizde fayda var.

Biri otelde kalırken mail ile rezervasyon iptal edilmiş bilginiz olsun.
Az önce bir konuda okudum.

hocam nerde okudun bizi durduk yerde korkutmayın bu cuma cumartesi gecesi için rezervasyonum var rezervasyon tarihim 11 Mart Çar 01:19

R10'da mevzusu döndü ve satanlar konuları kapattılar stok bitti diye, sonra yardım konuları açıldı nereden alınır v.s diye :)

Çalınan bakiyeler koda çevrilmiş Ebay'de satılıyor ve bir sürü farklı satıcı farklı fiyatlardan satış yapıyor, hangi kupon çalışır o da meçhul. Bu çalınan bakiyeler insanlardan çalındılar bu arada, yani bunun satın alınması çalıntı kredi kartı satın alınmasından pek farksız değil bence bilginiz olsun.

genelde soylenmez:)
soyleyen bıkac kısı olur konuyu patlatırlar dıye..
tsk

bana pm atıp sorsan söylerdim, googleda aratsan çıkardı zaten

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

R10'da mevzusu döndü ve satanlar konuları kapattılar stok bitti diye, sonra yardım konuları açıldı nereden alınır v.s diye :)

Çalınan bakiyeler koda çevrilmiş Ebay'de satılıyor ve bir sürü farklı satıcı farklı fiyatlardan satış yapıyor, hangi kupon çalışır o da meçhul. Bu çalınan bakiyeler insanlardan çalındılar bu arada, yani bunun satın alınması çalıntı kredi kartı satın alınmasından pek farksız değil bence bilginiz olsun.

r10dan aldım tanıdığıma verdim kimseye satmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri