Hotmail Telefon Doğrulama Yardım

nhtctn

Kayıtlı Üye
Hotmail açarken telefon doğrulama aşamasını rahatlıkla geçebileğim bir sistem var mı ? Ücretli ücretsiz farketmez .

takip.
Uzun zamandır uğraşıyorum gmail açmada sıkıntı çıkarmayan numaralar bile hotmailde sorun çıkarıyordu

Geçen gün hotmail kapandı onay istedi 20 numara denedim hiç biri kabul olmadı. Googledan beter sistemleri var. Zorda kalmadıkca kullanmayın yandex kullanın.

takip edelim bilen varsa.. bende çok denedim birde bi hata çıkıyor..

yarın tekrar deneyin gibisinden..

çok fazla sayıda açınca telefon onayı istiyor.

nasıl hocam 5 dk önce açtım 5 tane gmail. ülke ve operatör değiştirerek deneyin. ben genelde ukrayna ve kazakistan deniyorum. çünkü rusya hatları artık google tarafından tanınmış, rusya olarak beeline dışında stok varsa onları deneyin. sistemde varyasyon çok sonuçta.

işe yaramıyor hocam

nasıl hocam 5 dk önce açtım 5 tane gmail. ülke ve operatör değiştirerek deneyin. ben genelde ukrayna ve kazakistan deniyorum. çünkü rusya hatları artık google tarafından tanınmış, rusya olarak beeline dışında stok varsa onları deneyin. sistemde varyasyon çok sonuçta.

Hocam konu hotmail için açılmış :) Ben de hotmail için o postu attım

:)) Gmail en zoru olduğu için cevap yazdım bende. hotmail için de ülke ve operatör değiştirin bence. onlarda numaraları tanımaya başlamışlardır.

çünkü hotmailin gmail kadar katı olmadığını biliyorum.

hotmail eskiden çok kullanıyordum sorunsuz, ama şu anda çok emin değilim. hotmail kullanmadığım için.

değidiğim gibi birde ülke ve oparatör değiştirip deneyin.

Hocam konu hotmail için açılmış :) Ben de hotmail için o postu attım

:)) Gmail en zoru olduğu için cevap yazdım bende. hotmail için de ülke ve operatör değiştirin bence. onlarda numaraları tanımaya başlamışlardır.

çünkü hotmailin gmail kadar katı olmadığını biliyorum.

hotmail eskiden çok kullanıyordum sorunsuz, ama şu anda çok emin değilim. hotmail kullanmadığım için.

değidiğim gibi birde ülke ve oparatör değiştirip deneyin.

hocam hotmail gmailden de saçma bir sistem :D Adamlar numara beğenmiyor :D

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

Afyonu olan arkadaşlar şu uygulamayı deniyebilir mi acaba :)
https://itunes.apple.com/us/app/ring4-phone-number-texts-calls-call-recorder/id594763296?mt=8

free uk numarası denedim 2 tane, malesef olumsuz

Hotmail sistemi çok kötü. Elimde Almanya sim kart var numarayı giriyorum mesaj gelmiyor. Halbuki aynı kartla onaylayamadığım başka yer yok.

ben ne numara denediysem olmadı sonra bırakmıştım. dün tekrar denedim numara istemeden hotmail açabildim :) farklı ne yaptım bilmiyorum

ben ne numara denediysem olmadı sonra bırakmıştım. dün tekrar denedim numara istemeden hotmail açabildim :) farklı ne yaptım bilmiyorum

hocam numara istemeden açılan hesaplar da belli bir süre sonra devredışı kalıyor telefon girmen gerekiyor çok sıkıntılı bir sistem yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri