- Web sitesi
- www.sencene.com
Hotmaile Rakip olmak hiç bu kadar olmamıştı
Hotmeil.Net Teklif usulü satılıktır 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
madem teklif usülü 5 tl veriyimHotmaile Rakip olmak hiç bu kadar olmamıştıHotmeil.Net Teklif usulü satılıktır
![]()
Ne kadar fiyatı?
madem teklif usülü 5 tl veriyim![]()
Madem yeni aldın neden satıyosun?
reglemeye bile gerek olmayan domain..
sana göre öyle![]()
sana göre öyle
---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:14 ----------
Bakın profillerine bile mail adresi yanlışlıkla hotmail yerine hotmeil girmiş binlerce insan vara ünya üzerinde. site açık olsa hiç yoktan günlük hitinin 1 k olacağını düşünüyorum en az.
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=WDfXVJ-aMsTFcL_EgogM&gws_rd=ssl#q=%27%27hotmeil%27%27&nfpr=1
faceboq.com benimdi günlük 2 k hitim vardı, social engine script kurmuştum Facebook diye giriyorlardı çakma facebookta takılıyorlardı genelde finlandiya endonezyadan felan, İlgisizlikten regi düştü sonra domainin. Ben Hotmeil.net i gayet beğendim![]()
faceboq iyiymiş![]()
sana göre öyle
---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:14 ----------
Bakın profillerine bile mail adresi yanlışlıkla hotmail yerine hotmeil girmiş binlerce insan vara ünya üzerinde. site açık olsa hiç yoktan günlük hitinin 1 k olacağını düşünüyorum en az.
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=WDfXVJ-aMsTFcL_EgogM&gws_rd=ssl#q=%27%27hotmeil%27%27&nfpr=1
faceboq.com benimdi günlük 2 k hitim vardı, social engine script kurmuştum Facebook diye giriyorlardı çakma facebookta takılıyorlardı genelde finlandiya endonezyadan felan, İlgisizlikten regi düştü sonra domainin. Ben Hotmeil.net i gayet beğendim![]()
bu işin herhangi bir yasal sorumluluğu yok mu hocam ? yani isim benzeri adresler alarak trafik sağlamak asıl isim sahibinin itibarını zedelemiyor mu ? bir dava açılırsa evi damı alabilirler aman dikkat![]()
Yasal olarak sorun olmaz ama domain zaten iş yapmaz.
faceboq.com iş yaptıysa hotmeil hayli hayli iş yapar hocam. niye yapmaz dediniz ki maillerini yanlış yazan milyonlar var.
o yine .com bu domain .net hocamayrıca ne kadar iş yapabilir ki yanlış yazdılarsa ne olcak yani siteye girseler bile yanlış girdim diye çıkacaklar ondan boş bu domainler
![]()
evet ama zaten bu adrese girenler oraya buraya tıklayarak ufakta olsa google reklamlarından kazandıracaklar hocamboş olmasının sebebi türklerden başkasının aklına gelmez bunlar zaten
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.