Hotspot Shield Elit programı spam riskini azaltır mı?

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar 20 kanal ile devam ettim çok şükür spamdan kapanan kanalım olmadı ama kanal sayısını arttırmakta istiyorum.Hotspot Shield gibi İP değiştirme programlarının ücretli sürümlerini bi VDS'ye kursam bu bana her girişte gerçekten ayrı İP sağlayabilir mi ve spam riskini azaltır mı acaba daha önce bu programları kullanan tecrübeli arkadaşlar var mıdır forumda.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Hocam bu tür programların tam aksine spamı arttırdığını duymuştum.Bir ara forumda da tartışıldı.

Şu mesajdan bir şeyler çıkartabilirsiniz.

Hic bir sikinti cikarmaz.Surekli yaptigim ve yaptirdigim bir is.

Ancak adsense girislerini kontrollerini vs surekli tek bir pc den yap.Ayrica yukleme yaptigin bilgisayar ile ,adsense gunlugunu takip ettigin bilgisayrin ip si ayni ulke lokasyon olsun.

Ornek ben yuklemelerde fransa lokasyon server kullanirim,adsense iliskilerini server icinden yaparim.Kendi evimdeki adsense istatistiklerinide yine Fransada oldugum icin Fransiz ip si ile yaparim bu sayede farkli ulke farkli ip durumu risk durumu pek olmaz.Ne zaman ingiltere lokasyon vds server vs kullanip kanal baglasam evimden o adsenseye girdigimde basima is cikardi.Bu sekilde kafam rahat.

Ben bi ara beyler Turkiye lokasyon vds ler kullanin bu yuklemelerde diye belirtecekdimde dedim simdi farkli kisiler farkli sey anlar diye demiyorum.Anlayan anladi sanirim.Amac Riski en aza cekebilmek,cekecek maddeleri kendimizde belirlemek o duzende gitmek.

hs elite crack var bulmuştum bir ara

Crackli sürümünü bende buldum hocam ama böyle internet kullanan programlarda crackli sürümlere pek güvenemiyorum cevabınız için çok teşekkür ederim.

Hocam bu tür programların tam aksine spamı arttırdığını duymuştum.Bir ara forumda da tartışıldı.

Sağolun hocam anlaşılan yeni Gmail adresleri almak eziyetten farksız bi hale dönüşecek.

Şu mesajdan bir şeyler çıkartabilirsiniz.

Aslında bu konuyu da o mesaj nedeniyle açtım hocam indirme-yüklemeyi aynı şekilde yapacağım ama açtığım yeni mail adreslerinde bu program sorun çıkarır mı yoksa daha mı güvenli hale getirir bu konuda tereddütüm var

Benim de tahminime gore %90 ihtimalle cikarir..

Alt kanalin biri kapandiginda digerine etki etmiyorsa bence sorun yok.

Ben okudum doğruluk payi tartişilir... Ama
spam riski olan programlar.. Mesela bazi ip nolar proxyler aninda savunma amaçli o tip sitelerden alinip ciddi sitelere aktaran progralar vari yani örnek: Bahsettiğinprogram bir ip buluyor bunu kullanarak aktif biçimdeişlem yaptiriyor ama bazi savunma amaçli siteler ve destekçileride bu tip ipleri aninda alip sistemlerine tanitiyor savunma amçli, örnek bankalar, ciddi devlet kurumlari, kredi akrti kullanan siteler ve sistem ağlayicilari, yani.. Defansif olarak bunlari aliyorlar .. Bu esnada e****iş ve o program ile kullanilan ip no -savnma amaçli sistemlerle karşilaşabişir ve çizgi yiyebilisin... Malum google dada bu iş mevcut arama bile yaptirmiyor basi ip nolar ile..." bilgisayarmisin? Insanmisin? Alttaki yaziyi yaz" doğrula gibisinden.. Bende var ama hiç kullanmadim...delişmeleri yaz bizde kullaniriz belki :d

Bu program proxy gibi sadece browserlardaki ip adresini değiştirmeyip vpn gibi makinenin ip adresine müdahele ediyorsa bunu çalıştırdıktan sonra vps e bağlanamayabilirsin. Kurmadan önce bu programı vps e kurup çalıştıran arkadaş varsa onlardan bilgi almalısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri