How To ve Origami Hakkında Sağlam Kategori

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar.Bu benim 3. özgün kanalım olacak. 2 kanalıma haftada 1 video yüklüyorum kanallarım artık oturdu ama boş durmak sarmıyo. araç borcu ev borcu , geçim derdi derken zaten dışarı çıkamıyorum. '' Nasıl Yapılır'' kategorisinde prof anlamda videolar çekmeye başlıcam yaklaşık 15 tane youtube de olmayan ilgi çekici yapabileceğim video fikri topladım hazır bekliyor.Bu kategoride sıkıntı yaşayan varmı yanıt bekliyorum

How To ve Origami sanatı hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum
Dijital video kamera ile bu iş olur mu ?
Kafa kamerası şart mıdır.

. Kanal yaklaşık 1 hafta önce açıldı logosu introsu herşeyi hazır. Video çekmeye başlıcam. Bikaç tane örnek olarak çok izlenen kanallardan paylaşayım.

HowToBasic - YouTube

Rob's World - YouTube

Jo Nakashima - YouTube

Ne dersiniz ekmek varmıdır bu kategoride ?

Son düzenleme:
bence var gibi gözüküyor, kanalında biraz video biriksin, origami ile alakalı face sayfalarında reklam verirsen işini kolaylaştırır..

Çok uç kanalları örnek vermişsiniz özellikle how to basic sizin verdiğiniz örneklerin dışında absürt bir kanal. İngilizce gerektirmeyen origami türden bir şey yapacaksanız olabilir tabi tutması için farklı modeller ve en kaliteli kağıtlardan kullanmalısınız....

hemde nasıl var spam kanalımda 2m izlenmeye ulaşmıştım ama telif fazla

verdiğin kanal örneklerine bakınca dikkatimi çeken şey video süresi ve paylaşma süresi(How to basic i ayrı tutuyorum.Adam sükse yaptı alanında trolleme işiyle ) 5 yılda 5 milyon yapmış bu uzun bi süre farklı içeriklerde bu izlenimi daha kısa sürede yapabilirsin gibime geliyor. Ama yine de denemeden bilemezsin

howtobasic belkı sıradan sacma gozukebılır ama adamın vıdeoları işleyiş yapısı benı cok gulduruyo kendınce senaryo hazırlıyo cok basarılı özellıkle gta 4 kurulum vıdeosuna cok gulmustum :D :D

Arkadaşlar benim yapacağım kanal origami ve how to karışımı olacak ve yapıştırıcı da kullanıcam. Yani hepsini kapsayacak. How to basic kanalı 500 milyom izlenme almış 4m abone. eski parayla yaklaşık 2 trilyon eder. Bazı videolarında video içi ürün yerleştirme almış. Kimse 5 yılda 2 trilyona hayır diyemez heralde :)

benim asıl amacım bu işi yaparken dikkat edeceğimiz hususları öğrenmek , Go pro ile çekmek mantıklı mı yoksa benim düğünlerde kullanılan mikrofon ayaklığı var ona kamerayı sabitleyipte kullanabilirim. yani altyapıyı hazırlamak için soruyorum.
Örneğin origami videolarında Zemine yapışan üstünde logonun bulunduğu kahverengi muşamba kullanacam. 30 liraya matbaa da yaptırdım.

Son düzenleme:
denemek bir sey kaybettirmez. su an türkiyenin en iyisi hayrettin ama izlenimi az . facebook sayfaı 2 milyon yinede izlenimi az

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri