HowToBasic Tarzı Kanal Açtım

yolladım pmleri hocam varsa fikriniz üstüne ekleyebileceğim yada şurası kötü olmuş diyeceğiniz lütfen söyleyin yada videoya renk katacak komikleştircek fikirleriniz varsa :D

Hocam görebilirmiyim nasıl birşey yaptın çok merak ettim adam kırıp döküyor yumurta süt manyağı :D Bekliyorum PM

ben bu ıse ılk basladıgımda o adamın vıdeolarına benzer vıdeolar yapmıstım ama yayınlamadım :) cokta komık olmustu. hatta bı vıdeoda canlı canlı bacalarımı falan yakmıstım. cıddı makaraydı. tabı bacaklarda koruyucu madde vardı. yakmıyordu falan. hala aklımda var. bir gun o vıdeoları koyucam ama perısan olsun ıstemıyorum. nasıl bırsey olabılır dıye arastırıyorum. cok merak ettım acıkcası sız nasıl yaptınız :)

beyler benimki israf değil :D müslümanlarda izlesin diye :D kitle düşürmem :P

hocam baktım vıdeolara. howtobasic'in ilk yaptıgı zamanlardan daha guzel olmus. howtobasic kanalının ılk vıdeoları berbat ötesi. bir diğer husus. tek bir ortamda gecırme. howtobasic gibi arada hırla kükre. köpekler atlar essekler falan saldır yanı :)

aynen şuan aklımda ses efektleri eklemek var birsonraki videolarda aynen mekanıda değiştircem biraz arada değişik mekanlar farklı olsun :D

hocam çok ilgi çekici kendi kitleni oluşturursan yürür gidersin bence facebook ve twitterdan bu konuyla ilgili hesap aç 2-3 aya kralsın ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri