HQRevShare Online Kazanç 5 $ to 7.5 $ Anında Ödeme

dansastas

Kayıtlı Üye
768.gif

Merhaba arkadaşlar size tanıtacağım bu sistemdede paypal ile yatırım yapabiliyoruz.

An itibariyle 55 $ lık yatırım yaptım

Bu sistemde satın aldığımız paketler 5 $ değerinde alınan her bir paket kendini 7.5$ a tamamlıyor piyasada bulunan en hızlı paket kazancı sağlayan sistemlerden biridir.

Ben para yatıramam vaktim çok diyen arkadaşlar içinde sınırsız reklam tıklama var reklamların tanesi 0.001 cent veriyor uzun sürer ama kazanç bırakır

ilk ödeme

ödeme işlemcileri :
paypal, solid ve pm, payza,bitcoin paypal ve btc yakında anında ödeme sistemine geçicek payza vs anında ödeme veriyor

para çekimi minimum 5 $

Paketleri sol menü BUY ADPACKS kısmından alabilirsiniz 5 dolarlık paketten 2 adet alıcaksanız 2 seçin alım yapıcağınız işlemci örneğin paypal seçin ödeme sayfasına geçer satın almış olursunuz

Kayıt için : https://hqrevshare.com/?r=tegmen

Reften üye olan büyük yatırımcılara komisyondan bir kısmını geri ödeme yapıp yatırımlarını destekleyeceğim

Refsiz : https://hqrevshare.com/

soru ve sorunlarınız için ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:
ödeme kanıtı koymanız gerekiyor hacı gülle

Konuyu baltalama için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın:

PTC siteleri çok büyük emek ister, basit gibi görünür aslen oldukça zordur. Ve pastanın en büyüğü her zaman, youtube partnerler misali PTC site sahibinde kalır.

Profitclicking bilenler bilir. Zamanında güzel para veriyordu, ancak hepsi oyun olduğu anlaşıldı, para gönderdiğine dair kanıtlar ytpara tarzı sitelerde yayıldı, yayıldı trlyonluk site haline geldi. Para birikincede partner misali hopppp, çöktük battık dediler. Tüm paraları cebe indirdiler.
Benim zamanımda profitclicking mağdurlarından biri:

http://www.hukuki.net/showthread.php?105439-Profit-Clicking-adli-site-tarafindan-dolandirildim

Son düzenleme:
ödeme kanıtı koymanız gerekiyor hacı gülle

merhaba ilk çekimimi yaptığım gibi ekleyeceğim

Konuyu baltalama için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın:

PTC siteleri çok büyük emek ister, basit gibi görünür aslen oldukça zordur. Ve pastanın en büyüğü her zaman, youtube partnerler misali PTC site sahibinde kalır.

Profitclicking bilenler bilir. Zamanında güzel para veriyordu, ancak hepsi oyun olduğu anlaşıldı, para gönderdiğine dair kanıtlar ytpara tarzı sitelerde yayıldı, yayıldı trlyonluk site haline geldi. Para birikincede partner misali hopppp, çöktük battık dediler. Tüm paraları cebe indirdiler.
Benim zamanımda profitclicking mağdurlarından biri:

Profit Clicking adlı site tarafından dolandırıldım

doğrudur hocam bir şey demiyorum bu ptc sistemi değil revshare bir araştırın derim çok yaygın şu aralar

ilk 5 $ lık ödeme talep edildi geldiğinde konuya eklenicektir

güncelleme

sadece paket alımı yapıp seyrediyorsunuz tıklama surf şartı vs yoktur.

siteye ulaşamayan arkadaşlar sistem bakımdadır

ilk ödeme geldi sistem bakımda halen yarın açılıcak tekrardan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri