Htc M9 Alınır mı?

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar kardeşim ısrarla htc m9 model telefon istiyor.. Piyasada 2700/2800 gibi fiyatlara satışta.

Sizce parasını hak eden bir telefon mu?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya bi telefona 3 milyar verilmez seneye yenisi çıkıyor m8 alın lg g4 g3 alın

2700/2800 lirayı hiçbir telefon haketmez.

abi arkadaşım m8 aldı 200 dolara amerikadan geçen hafta geldi hatta. çok güzel telefon. 3000 tl ye s6 edge aldım ben kırıldı telefon ve batarya konusunda haketmeyen bir telefondu ben de lg g4 düşünüyorum. 1800 - 1900 a bulabilirsin . Almak istediğinde karar ver istersen amerikadan ucuza bulunur elbet alabilirim haberin olsun

Htc m8 öneriyor musunuz? Bende bu aralar onu düşünüyordum.

one m8 çok stabil çalışıyor ne kasma ne donma sorunu var . arayüzü çok kuvvetli . m7 kullanıyordum ben de sonra samsung a geçtim ama batarya çok çabuk bitmeye başladı. ben de değişebilen batarya ve micro sd kart takviyesi yapılabilen g4 ü tercih edicem

Htc candır gerisi heycandır telefonda kaliteyi hissediyorsun bu bi iphone bide htcde vardır

aslında güzel telefon ama çok pahalı değmez 3 ay sonra yenisi çıkar değeri düşer

M7 bile şuan köpek gibi çalışırken neden alınmasın ama fiyat konusuna birşey diyemem tabi o sizin bütçenize kalmış. Samsung alacağına M9 alabilirsin ama iphone kalitesi farklı ayrıca M9 sıfırına o kadar para vermene gerek yok illa alıcaksan ikinci el bak 500 lira karın olur :)

Up :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala iphone'u beğenmeyenler var şaşırıyorum, şaşıran tek benmiyim acaba? Dostum o paraya iphone 6 yı al geç yada biraz daha bekle 6S alırsın ultra ince :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri