Htc M9 Alınır mı?

hocam o paraya çıkıyorsan iphone 6 al sıkıntı yaşamazsın. android ne kadar iyi telefon olursa olsun bir sene sonra patlıyor

hocam o paraya çıkıyorsan iphone 6 al sıkıntı yaşamazsın. android ne kadar iyi telefon olursa olsun bir sene sonra patlıyor
5sene olacak s2 kullanıyorum çok şükür :-) parçalanmadığı sürece kullanacağım..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elite al 1000 TL hem de gayet iyi özellikleri

Verilecek paranız varsa alın M8 kullanıyorum gayet memnunum.

lenovo vibe x almıştım aliexpressten .. 7 aydır kullanıyorum sağlam telefon ..
eğer şimdi telefon almayı düşünürsem
android;meizu mx4, one plus one ,lenovo vibe shot ... bunlar 1000 tl altı telefonlar
daha da markaya para vermem ben..

tek cevap. Kesinlikle alınmaz. Fiyat çok pahalı m8 e göre yok denecek kadar yenilik var. m7 mağduruyum onu da belirteyim. 1 sene dolduktan sonra titreşim, ses görüntü problemleri yaşadım. Bir daha htc alır mıyım, hayır.

o parayı telefona baglamam. Eger illa alacaksan iphone al 2.elde ölü parasına gitmiyor hiç değilse arıza yaparsa sıfırını gönderiyorlar. Htc one var bende hoparlörleri patladı garantiye gitti. Telefonun kasası çok sağlam iş yerinde her yerden düştü samsung olsaydı eger 3-4 sefer ekranını değiştirmem gerekirdi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kardeşim ısrarla htc m9 model telefon istiyor.. Piyasada 2700/2800 gibi fiyatlara satışta.

Sizce parasını hak eden bir telefon mu?

Acıyorum yeminle şu tellere şu parayı verenlere 1-2 sene maksimum kullanıyoruz bende lg optimus g pro var 2. senesi ben 2. el temiz aldım zamanında yarı fiyatına :o bence gereksız bır htc kalabalıgı var pıyasada hantal bır telefon yanı ozellıklerınde hıc bırsey yok sadece kodunu degıstırıp satıyorlar :mad: merak edıyorum hangımız acaba telefonları full butun ozellıklerını kullanıyoruz ego tatmını... fakır fukaraya verın aradakı farkıda sevıınsınler :)

arkadasların dedıgı gııb ılla alıcaksan LG g4 al cok daha ıyısı

g3 de tatmıneder ugrasma bence g2 al 1000 tl kafan rahat olsun seneye nede olsa yenısı cıkacak:D

ama ıstersen

Asus Zenfone 2 16 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

buda fena deil :cool:

Çok paranız olsa hangi telefonu alırdınız?

Iphone 6 plus da fena değil diyorlar (telefondan pek anlamam)

s6 edge kullandım batarya yarım gün dayanıyor .tabi 1 saatte doluyor 100 e hemen bir daha kullanabiliyorsun . çok güzel kaliteli bir telefon. kız arkadaşımda iphone 6 plus var büyük ama bataryası en az 1 buçuk gün gidiyor hala şaşırmaktayım onun bataryasına . bana kalırsa bu devirde arka cepte bir tane daha batarya taşıyabiliriz. lg g4 bu konuda birinci sırada al yedek batarya bitince değiştir. ayrıca micro sd 2 tb a kadar yükseltilebiliyor. android olsun hem de sunucularını ordan kafede otururken yönetebilirsin de :) batarya kamera ve hafıza bakımından lg g4 ü seçerdim ben . ekranın çözünürlüğü de yüksek ve ips ekran maşallah :)

yorum atan herkese teşekkür ederim.. fikirlerinizi okumaya devam ediyorum..

Htc den benden başka memnun olan yok herhalde :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kardeşim ısrarla htc m9 model telefon istiyor.. Piyasada 2700/2800 gibi fiyatlara satışta.

Sizce parasını hak eden bir telefon mu?

kullandım arka kamerası vasat onnu yanı sıra hızlı şarj özelliği eksik geldi diğer amiral gemilerinde bu özellik var ayrıca snapdragon 810 çok ısınıyor bi kere dükkanda tüp bitmişti yumurta pişirdik baktık hala soğumamış üstünne çaydanlık koyup su ısıttık

kullandım arka kamerası vasat onnu yanı sıra hızlı şarj özelliği eksik geldi diğer amiral gemilerinde bu özellik var ayrıca snapdragon 810 çok ısınıyor bi kere dükkanda tüp bitmişti yumurta pişirdik baktık hala soğumamış üstünne çaydanlık koyup su ısıttık

afiyet olsun yediğin içtiğin senin olsun kardeşim gördüklerini anlat :)

onun yerine şu alınır diyebilir misin?

afiyet olsun yediğin içtiğin senin olsun kardeşim gördüklerini anlat :)

onun yerine şu alınır diyebilir misin?

Bak şöyle söyleyim sana şuan iPhone 6 kullanıyorum memnunum her özelliğinden lakin Whatsapp Web olsun airdroid olsun uygulama indirme kolaylığı olsun bunlar iOS ta eksik bildiğin gibi ama eksikliğini ben hissetmiyorum çünkü stabilite ve malzeme kalitesi bakımından apple iyi üretim sağlıyor ha yok ben özgürlük isterim diyorsan da Androidde en iyi bunu sana nexuslar yapar ama yok marka istiyorum bilindik olsun dersen marka telefon yönünden sana s6 öneririm şuan piyasa da ki en atik amiral gemisi telefon hızlı şarj özelliği ve diyaframı süper kameraları cabası zaten benim düşüncelerim bunlar karar senin yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri