HTC ONE M9 Almayı Düşünüyorum?

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Uzun zamandır Telefon ıstıyordum fakat taksit olayı olmadıgı ıcın Ailemide zorlamak ıstemedıgımden Asus zenfone 2 alcaktım 1300 tl ye fakat dediğim gibi Nakit büyük sıkıntı o yuzden turkcell'den alalım dedi babam bende bıraz baktım taksit seçenekleri uygun hemde telefon güzel HTC One M9 u Keşfettim Sizce nasıl Bir Telefon kullanan Varmı

Kötülenecek bir telefon değil ama ileride sana sorun çıkaracagından hiç süphem yok, lg g3'ü sana tavsiye edebilirim ama dediğim gibi ille de htc diyorsan dediğim gibi kötü bir telefon değil ama fiyatların birbirine yakın olmasından ötürü farklı alternatifler aramanı tavsıye ederım. Ben lg g3 1 aylık telefon orjinal kaçak 740 tl'e aldım çok memnunum özellıkle 3.000 mah pil gücü var, oyun falan oynuyorum,ınternete giriyorum ara sıra 2 gun şarjı gidiyor

m9 alana kadar note 4 al hocam... HTC Kaliteli ama adamlarda tr q klavye bile yok ya...

Kötülenecek bir telefon değil ama ileride sana sorun çıkaracagından hiç süphem yok, lg g3'ü sana tavsiye edebilirim ama dediğim gibi ille de htc diyorsan dediğim gibi kötü bir telefon değil ama fiyatların birbirine yakın olmasından ötürü farklı alternatifler aramanı tavsıye ederım. Ben lg g3 1 aylık telefon orjinal kaçak 740 tl'e aldım çok memnunum özellıkle 3.000 mah pil gücü var, oyun falan oynuyorum,ınternete giriyorum ara sıra 2 gun şarjı gidiyor

HTC'de ısrarcı değilim sadece taksidi daha uygun o yuzden söyledim aslında iphone 6 falan dusunmustum ılk basta ama 140-160 tl arası olunca o çok ağır gelir birde normal fatura fıyatı var 50-60 lira

Madem nakit sıkıntısı var, M9 o paraları hakedecek cihaz değil. Daha uyguna Note 4 veya G4 alabilirsin, ikisi de üzmez seni.

O parayı vereceksen Lg g4 yada iphone 5s al

Aynen hocam haklısın ben biraz daha sıkıştırıyım bizimkileri eğer alabılırsek iphone 6 aldırayım htc 120 tl taksitle iphone 6 143tl bi şekil her ay bırıktırırım artık youtube'danda gelıyor zaten her ay min 50tl :D Çünkü gerçekten ihtiyacım olmasa almam telefonumu lise 4 zamanında staj paramla almıştım ve artık uygulama yukleyemez hale geldim yer yok dıyor ve devamlı donuyor almışken yine iyi birşey alıyım uzun zaman götürsün beni

LG G4 ü tavsiye ederim. HTC ne kadar kaliteli bir markada olsa bir zamandan sonra 3g bağlantı problemleri veriyor ve bu problem içinden çıkılmaz bir hal alıyor. LG bataryasını işlemcisini vs. bir çok parçasını kendisi üretiyor ve telefon piyasasında epey ileri düzeyde ve büyümeyede devam ediyor. HTC telefonu kesinlikle tasvip etmem...

o kadar parayı gözden çıkardıysan az daha ekle iPhone 6 al hocam. Stabil en azından

Vay bee..babam bana 1 kere telefon aldi daha dogrusu kendi telefonunu vermisti. Oda Ericsson gh688 di :) sonra ne telefon alan oldu ne soran..

Bu arada bende yillardir htc kullaniyorum, gayet memnunum. Fakat o parayi hakeder mi bilemiyorum. Eger benim gibi saplantili degilsen iphone al derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri