Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar HTML yi en kolay şekilde nasıl öğrenirim ...
Sanalöğretimden HTML seti aldım ama pek bir şey anlayamadım , çok karmaşık geldi...
tek html ile site yapamazsınz ki.
html ve css bilirseniz sadece temalar üzerinde rötüşler yapabilirsiniz.Dinamik mi statik mi bir site yapmak istiyorsunuz ?
Dinamik yapmak istiyorum hocam , web sitesi kurmak için html bilmek şart mı ?Html öğrenmek istememin sebebi web sitesi kurmak
Hocam ben web sitesi kurmak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Bilgim sıfır
hocam hosting domain alacaksın.bilmeye gerek yok youtube gibi birşey olduğunu düşün.
host domain alacaksın birbirine bağlayacaksın sonra hazır tema yükleyip arayüze girip makaleni gireceksin.programcı olmaya gerek yok boşuna öğrenmeye uğraşma html css sadece görsel tasarlarsın.fonksiyonlar için yazılım bilmek lazım.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfOfB7sxywf5TSvf6rp44J_jT_rWF0mav buyur izle buradan
hocam hosting domain alacaksın.bilmeye gerek yok youtube gibi birşey olduğunu düşün.
host domain alacaksın birbirine bağlayacaksın sonra hazır tema yükleyip arayüze girip makaleni gireceksin.programcı olmaya gerek yok boşuna öğrenmeye uğraşma html css sadece görsel tasarlarsın.fonksiyonlar için yazılım bilmek lazım.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfOfB7sxywf5TSvf6rp44J_jT_rWF0mav buyur izle buradan
Tavisiyeniz çok saçma, hazır temaları yapan kişi neden o olmasın?
Artık web sitesi devri bitiyor daha çok web uygulaması olmaya başladı. Front-end kısmında html css js öğrenip daha sonra js fream worklerinde devam edebilirsin. JS freamwork olarak Angular .js veya Vue.js tavsiye ederim back end kısmında node.js, python, çok büyük olmayacak siteler için golang kullanabilirsin. Hepsinin oturması uzun zamanlar alabiliyor. Acele etmeye gerek yok, yavaş yavaş işin mantığını anlaya anlaya öğrenmelisin. Outliers kitabını okursan oradaki bir teoride, bir işte uzman olmak için 10.000 saat harcamak gerekiyor![]()
Adam gibi konuşun saçma diyemezsiniz fikrime.Adam belki hemen açmak istiyor site.10000 saat mi harcasın.sizinki beyin işi değil.Arkadaş kısaca site işiyle ilgilenmek istiyor developer olmak istemiyor öyle olsa yazılım konusu açardı.Yazılım bilginiz var diye show yapmaya gerek yok söylediklerim arkadaşın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydeydi ve o memnun ben memnun ayrıldık.Bana birdaha hangi sıfatla olursan ol saçma gibi kelime kullanma.
Öncelikle 10 bin saat kuralı benim fikrim değil, abd de bestseller olan bir kitaptan çıkan bir teori. Birinin sizin fikrinize saçma demesi neden bu kadar rahatsız ediyor? Otur, hayır saçma değil de açıkla.
Dinamik yapmak istiyorum hocam , web sitesi kurmak için html bilmek şart mı ?Html öğrenmek istememin sebebi web sitesi kurmak
Hocam ben web sitesi kurmak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Bilgim sıfır
o zaman başkasının değil kendi fikrinizle gelin adam sizden angular js node js bilgisi istemiyor
Arkadaşımızın istediği şey ortada 0 bilgisi var ve website sahibi olmak istiyor.0dan yapması içinde yazılıma gerek yok adam front end back ne anlasın saçma sapan konuşmuşsun terimler söylemişsin.Aferin 2 yazılım biliyorsun ama birazda insanların ne istediğini anla.yazılım öğrendiğin gibi adamlığıda öğren.Sana bu açıklamada fazla ne alıntıla beni ne başka birşey.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.