HTTP hatası

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Videoyap ta kanalı tanımladım Token vs sonra geçtim toplu pcden Video atmaya yüklemeye başla dedim %100 oldumu HTTP hatası veriyor sonunda diğer Videolar aynı şekilde çözüm lütfen tşkler

bende de var bu problem bikaç gündür [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne sormak lazım

resim ekleme yine eksik ekliyor video ortası reklam bütün vide
oları secmiyor 50 video varken 32 tane seciyor bunları geçtim en lazım olan işlenmiş videoları atmak istersen HTTP hatası veriyor

Saldırıların ardı ardına gelmesi nedenli uzun işlemleri bloke ediyor sistem. Etmezsek saldırımk yüklememi diye anlıyamıyor. Bu sadece sizin pcden yüklediğiniz videolarda oluyor. Bunada çözüm için sabah baktım saldırı geldi:) Tekrar bakıcam.

Saldırıların ardı ardına gelmesi nedenli uzun işlemleri bloke ediyor sistem. Etmezsek saldırımk yüklememi diye anlıyamıyor. Bu sadece sizin pcden yüklediğiniz videolarda oluyor. Bunada çözüm için sabah baktım saldırı geldi:) Tekrar bakıcam.

hiç bişi anlamadım hocam bu benim sorunuma çözüm olmadı

hiç bişi anlamadım hocam bu benim sorunuma çözüm olmadı

Pcdeki video mesala 200mb hattın 100mbit atar. Hız yetişir. Pc deki video 500mb ama hız 100mbit çok fazla bekletince saldırı diye görüypr pcden yüklemeyi basıyor blokeyi. Çünkü aynı yöntemle saldırı aldığımız içindir. Çözümü varmı konusuna gelince bu saldırı korunma peogramını yeni kurdum. Muhakak çözümü vardır, araştıracak zaman olmadı. Saldırıdan sonra tüm sistem durmuş oalrak başlıyor herşeyi aktif etmem uzun vaktimi alıyor. Şuandada destek cevapları veriyorum. 3-4 saatde destek cevaplarımı vermiş olurum tekrardan bakıp neticiye kavuşturcam. 3-4 saat pcdeki 200mb üstü videoları atmayınız. Buarada resim olayıyla alakalı hocam bir ekran resmi çekip o resmin linki atarmısın. Şu videoya yap dedim ama yapmadk diye

hocam güzel anlatım oldu şuan tşkler benim attığım videolar 30mb vede hız olayı asla pc mden atmıyorum vds üzerinden kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------

Kanalda Toplam 32 Video Bulnuuyor.
600 saniye üstünde olan ve video ortası reklam ayarı henüz yapılmamış videolar gösteriliyor... bunu nasıl çözerim 100 video var
Web_Scripti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri