hukuki işlem başlatabilir mi

Crazy Turk

Kayıtlı Üye
....Cevap yazan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
aynı videoyu yükleyen başkasının yaptığı bir kurnazlıktan öte değildir...
youtube dan kaldırmak istiyorsa ,gerçekten kendisiyse telif atmasını bilmesi gerekir..
salla gitsin...

size dava açması mümkün değil,önce site içindeki yöntemlere başvuracak,sonra olmadı youtube ile farklı yollarla iletişime geçecek.ha hakaret edersin ya da gizlilik ihlali yaparsın o zaman çatır çatır verirler mahkemeye.hande yenerdi sanırım,klip altına küfür eden birisini mahkemeye vermişti.madem resmi,o zaman çaksın telifi size.

Telifi çakarsa kanal gider - Telif çakacak kadar yetkisi yoksa zaten salla gitsin :) belki de daralll üstadın dedıgı gıbı aynısını atan bir çakaldır , sana enrden yazdı kı mesajı anladın resmı oldugunu?

Hesap resmi ise kaldırmakta yarar vardır. En kötü size telif hakkı ihtarı yollar. Ama bu işin üstüne giderlerse eğer hukuki işleme kadar gider olay. Bence uyarıyı dikkate al.

Hakaret,küçük düşürücü veya özel hayatın gizliliğinin ihlal eden bir durum yoksa yalnızca hak sahibi olduğu gerekçesiyle dava açabilir. Sonra içeriğin kaldırılır.

Telif atarsa itirazda bulunmadığın sürece sıkıntı olmaz. Çünkü diğer türlü youtube bilgileri paylaşmıyor diye hatırlıyorum.

Bu işler bu kadar kolay olsa ortada ne youtube kalır nede film sitesi hiç birimizde bu işi yapamayız Bana mahkemesi devam eden bir video yukledım diye 2013 senesinde avukattan mail geldi 2 gün içinde videoyu kaldırmassanız hakkınızda hapis istemi ile dava açılacaktır diye Tam acemı zamanlarımda denk geldi bende videoyu sıldım epeyde korktum açıkcası Şimdi olsa madem video mahkemelık madem avukatsın önce işi öğren derdim git telif at derdim Zaten telif atmak dava sürecının resmi olayın başlangıcıdır Telif atmak başlı başına resmi bir süreçtir Aslında bu işlerin en iyisi en kafa ağırmayını özgün çalısmak elin amerikalısı köpeğe aslan yelesi takmış insanları korkutup video çekiyor Ve benim 100 spam kanaldan aldığım izlenimin en az 3 katıda izlenim almış Kardeşim uzun yazdım kusura bakma son olarak sen yine tedbiri elden bırakma ne olur ne olmaz Geçmiş olsun

Öncelikle kişilik haklarını ihlal ettiysen açar fakat video herkese açık bir şekilde paylaşılmışsa yani isteyen istediği şekilde görebiliyorsa ( facebookta resimini herkese açık yapmak gibi ) o zaman dava açamaz. Ama periscop snapchat gibi vs ise açar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri