i7-4770 | 4 cekirdek 16 gb ram 240 gb ssd 120 TRY

kucukhost

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kucukhost.com
i7-4770 | 4 cekirdek 16 gb ram 240 gb ssd 120 TL

Merhaba değerli YTPara üyeleri,

Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell

16 GB DDR3 RAM
240 GB 6 Gb/s SSD
1 Gbit/s-Port | 200 Mbit/s
1 Adet IP Adresi
30 TB Trafik
Almanya Lokasyon

120 TL KDV DAHIL

Kurulabilir İşletim Sistemleri :
Vmware Esxi 5.1
Centos Final 64 bit
Windows Server 2012
Windows Server 2008 R2
Windows 7
Proxmox VE
Ubuntu

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 951x310.
panel.png

Lütfen Okuyunuz:

*100 - 1000 mbit bağlantı 30 tb'e kadar limitsizdir. 30 tb kullanım aşımından sonra 10 mbit olarak devam edebilirsiniz.

- Sunucu teslimatları yoğuna bağlı olarak 2-4 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir. hafta sonu ve mesai saatleri dışında teslimat yapılmamaktadır.

- Torrent Kullanımında Telif haklı içeriklerin uploadı dağıtımı kapatılmalıdır. aksi taktirde alttaki prosedür gecerli olucaktır

- Firmamıza gelen abuse bilgilendirmeleri müşterimize iletildiğinde 12 saat içerisinde müşterinin cevap verme zorunluluğu vardır aksi taktirde ip adresi bloke edilir. bloke edilmesinin ardından 3 gün icerisinde müşteri yanıtı gelmez ise almış olduğu hizmet silinerek iptal edilir.

- Dedicated Sunucularda Geri ödeme iadesi bulunmamaktadır.

- Tüm sunucu hizmetlerimizde ücretsiz destek hizmetimiz mevcuttur ve bildirim üzerinden verilmektedir.

whmcslogo.png

Adres ve iletişim bilgileri :

KUCUKHOST İNTERNET HİZMETLERİ
K. İhsaniye Mh. Dr. Hulusi Baybal Cd. H. Uluşahin İş Merkezi A Blok P121
Selçuklu / KONYA, TR 42060
DESTEK HATTI
(332) 322 33 41

Kurumsal Bilgilerimiz ;
Kuçükhost İnternet Hizmetleri
Vergi Dairesi: Meram vd.
Vergi Numarası: 8750188629
YS : YS-2031
Ticaret Odası : 39384

Son düzenleme:
[MENTION=21754]kucukhost[/MENTION]

Teşekkürler sorunsuzca aynı gün içerisinde aldım gerçekten sağlam performansı var

- Torrent Kullanımında Telif haklı içeriklerin uploadı dağıtımı kapatılmalıdır. aksi taktirde alttaki prosedür gecerli olucaktır

Almanya lokasyonlardamı geçerli bu sadece? downloadda da sıkıntı var mı?

ya mualefet olmak istemiyorum aslında ama bu nasıl bi kuraldır tam olarak anlayamadım ?
- Firmamıza gelen abuse bilgilendirmeleri müşterimize iletildiğinde 12 saat içerisinde müşterinin cevap verme zorunluluğu vardır aksi taktirde ip adresi bloke edilir. bloke edilmesinin ardından 3 gün icerisinde müşteri yanıtı gelmez ise almış olduğu hizmet silinerek iptal edilir.

oldu ki rahatsızlandım 2 gün hastaneye yattım olduki semtimizde genel bi calısma var internetimiz 2 gun yok şans ya olur bide üzerine müşteriye iletilen mesaj olur musteri geri dönüş yapamaz bi cevap veremedi diye 120 lira çöp ?

torentte sıkıntı yok. büyük firmalar izliyor. private torent kullanımı tavsiye ediyoruz.

ya mualefet olmak istemiyorum aslında ama bu nasıl bi kuraldır tam olarak anlayamadım ?

oldu ki rahatsızlandım 2 gün hastaneye yattım olduki semtimizde genel bi calısma var internetimiz 2 gun yok şans ya olur bide üzerine müşteriye iletilen mesaj olur musteri geri dönüş yapamaz bi cevap veremedi diye 120 lira çöp ?

Almanya mahkemesi datacenter datacenter bize uyarı gönderiyor. geçerli bir izah istiyor. gelmesse ip blokluyor. hizmeti zorla durduruyor. dünyanın her yerinde böyledir. time worner, sony picture, colombia picture dava açmasını istemiyiz değil mi. gerçerli bir izah yapmanızı istiyoruz. dünyadaki tüm bu işi yapanlar bunu ister. illegal işler her yerde yasaktır. bizim kimsenin parasına el koyma hizmeti durma niyetimiz olamaz. biz uzun vadeli çalışmayı prensip edinmiştiriz. bilgi veriyoruz. açıkça söylüyoruz kandırmıyoruz.

ben 3 aydır kullanıyorum torrentte filan sıkıntı yok olursa diye ibare düşülmüş hocam hetzner de sorunsuz işlem yapılır

[MENTION=21754]kucukhost[/MENTION] hocam acaba 1 saatlık 1gb boyutunda bir dosyayı ortalama ne kadar zaman'da renderlıyor ?

[MENTION=21754]kucukhost[/MENTION] arkadaş gerçek'den ilgili işinin ehli bir arkadaş direkt deneme sunucusunu verdı kullandım . internet hızı'Da çok mükemmel 45 dakikalık 350mb avi dosyasını ortalama 20 dakika'da renderladı .
Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell
16 GB DDR3 RAM
240 GB 6 Gb/s SSD

2.5 saat skpyten destek verdi böyle hosting ben görmedim duymadım ... çok değerli birisi kendisi bazen torrentten 20mb ile dosya indirdiğimi görüyorum çok fena sunucu. ilerliyen zamanda ramla ssd yide yükselttirecem !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri