Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
S.a Arkadaşlar server alıcam i7-4770 biraz pahalı i7-2600 biraz daha ucuz ikiside 32 gb , render için alıcam aralarındaki fark gözle görülür bir farkmı?
cpuboss.com dan kıyaslayablirsiniz hocam. Pek bir bilgim yok ama bu site işinize yarar.![]()
Yaptım bunu hocam sonuç olarak ne çıkıyor ortaya![]()
2600 yolda giderken 4770 onu sollar varacağı yere daha çabuk ulaşır desem![]()
genelde i7 4770'ı tercih ediyorlar.
e3-1246 v3 ve i7 4770 var ben de. e3 daha iyi. i7'den istediğim verimi alamıyorum.
valla bana yanlışlıkla verdiler bunu hocam öyle söyleyim ben sana.hocam e3-1246 nın fiyatı nekadar forumda satılıyormu?
Merhabalar,
Öncelikle rakamsal olarak istatislikler ve değerlendirmelerde i7 4770 adlı işlemci biraz daha iyi performansa sahip. Biz bunları merak edip iki adet alıp ikisinede windows kurduk ve test yaptık. i7 4770 işlemci i7 2600 işlemcisine göre daha performanslı fakat bu fark çok düşük bir fark.
Almanya fiyatlarına bakarsakta aradı ki fiyat farkından dolayı i7 2600 öneriyoruz hatta yeni ssd paketleri stok oluşturduk kullanan müşterilerimiz var i7 2600 dan çok memnunlar.
Bütceniz düşük ise i7 2600 öneririz ve i7 4770 e kıyasla çokta büyük fark oluşturmayacağını belirtebiliriz.
Karar sizindir.
Almanya paketleri güzelde dediğiniz gibi ip fiyatları pahalı hocam![]()
i7 980 benim sunucu ona bakmanı öneririm ben çok memnunum
Akdoğan Bilişim İnternet Hizmetleri [MENTION=11982]adem879[/MENTION]hmm kimden aldınız
Akdoğan Bilişim İnternet Hizmetleri [MENTION=11982]adem879[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.