i7-4770 ile i7-2600 Arasındaki Fark?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Dizzy

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar server alıcam i7-4770 biraz pahalı i7-2600 biraz daha ucuz ikiside 32 gb , render için alıcam aralarındaki fark gözle görülür bir farkmı?

zWZerdz.png

gözle görünür bir fark yaşamazsın, pahalı olanı yeniliklere 5 yıl açık olan bir model, ucuz olan yeniliklere 4 yıl açık olan bir model.
oc yapmadığın sürece ikisi de aynı frekans da çalışırlar ve aynı işlemi aynı süre içerisinde tamamlarlar.
4470'in oc avantajı daha yüksek sadece.
Ki render gibi işler için oc kesinlikle tavsiye etmem eğer psu sağlam değil ise ve ups kullanmıyorsan voltaj dengelemesi için. En ufak bir dalgalanma da yakarsın herhangi bir donanımını.
i7 hastası değilseniz ve işleriniz 5dk daha uzun sürmesinden yana bir sıkıntı yaşamayacaksanız da i7 tercih etmemenizi öneririm. i7 serisinin çoğu modeli henüz stabil çalışmamakta mevcut sistemlerde. Ufak bir araştırma ile daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz i7 serisi kullanıcılarının önizlenimleri hakkında.

Hocam işlemciler arasındaki en büyük fark fabrikasyon üretim büyüklükleri resimde litografi olarak görünen kısım. Bu büyüklük ne kadar küçük olursa o kadar iyidir. Kısacası bu büyüklük ne kadar küçük olursa cihaz o kadar az elektrik harcar ve o kadar az ısınır. Buda sizin performansı daha iyi almanıza olanak sağlamaktadır. Ama çok ağır iş yapmayacaksanız pek bu etkenler önem arz etmez ve ikisi arasında pek bir fark bulunmaz.

genelde i7 4770'ı tercih ediyorlar.

e3-1246 v3 ve i7 4770 var ben de. e3 daha iyi. i7'den istediğim verimi alamıyorum.

hocam e3-1246 nın fiyatı nekadar forumda satılıyormu?
valla bana yanlışlıkla verdiler bunu hocam öyle söyleyim ben sana. :D

i7-4770 sipariş vermiştim dc e3-1246 vermiş firmaya. kurulum yapıldı teslim aldım baktım e3, firmaya söyledim itiraz edelim değiştirelim isterseniz dediler.

ben de kullanayım memnun kalmazsam göndeririz geri i7 alırız dedim fakat performansından memnun kaldım.

[MENTION=31244]G8Networks[/MENTION] ile bi görüşün ben onlardan aldım. i7 fiyatı 210 liraydı o fiyattan almış oldum.

edit: eşdeğeri 260 TL farklı bi işlemci ama özellikler aynı sayılır. G8 DEKSK - 10

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1270-v3-vs-Intel-Xeon-E3-1246V3

http://www.ytpara.com/dedicated-ser...-kiralik-sunucu-paketleri-up-down-render.html

Son düzenleme:
Merhabalar,

Öncelikle rakamsal olarak istatislikler ve değerlendirmelerde i7 4770 adlı işlemci biraz daha iyi performansa sahip. Biz bunları merak edip iki adet alıp ikisinede windows kurduk ve test yaptık. i7 4770 işlemci i7 2600 işlemcisine göre daha performanslı fakat bu fark çok düşük bir fark.

Almanya fiyatlarına bakarsakta aradı ki fiyat farkından dolayı i7 2600 öneriyoruz hatta yeni ssd paketleri stok oluşturduk kullanan müşterilerimiz var i7 2600 dan çok memnunlar.

Bütceniz düşük ise i7 2600 öneririz ve i7 4770 e kıyasla çokta büyük fark oluşturmayacağını belirtebiliriz.

Karar sizindir.

Merhabalar,

Öncelikle rakamsal olarak istatislikler ve değerlendirmelerde i7 4770 adlı işlemci biraz daha iyi performansa sahip. Biz bunları merak edip iki adet alıp ikisinede windows kurduk ve test yaptık. i7 4770 işlemci i7 2600 işlemcisine göre daha performanslı fakat bu fark çok düşük bir fark.

Almanya fiyatlarına bakarsakta aradı ki fiyat farkından dolayı i7 2600 öneriyoruz hatta yeni ssd paketleri stok oluşturduk kullanan müşterilerimiz var i7 2600 dan çok memnunlar.

Bütceniz düşük ise i7 2600 öneririz ve i7 4770 e kıyasla çokta büyük fark oluşturmayacağını belirtebiliriz.

Karar sizindir.

Almanya paketleri güzelde dediğiniz gibi ip fiyatları pahalı hocam :)

IP Fiyatları DC bizlere öyle verdiği için malesef bir işlem yapamıyoruz fakat çok yakında dilediğiniz ip adresi sadece 1 euro olacak. Bunun için biraz masraf yapmamız gerekiyor bunuda çok yakında yatırım ile yapacağız.

Almanya paketleri güzelde dediğiniz gibi ip fiyatları pahalı hocam :)

i7 980 benim sunucu ona bakmanı öneririm ben çok memnunum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri