İçerde Bitiyormu ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bu dizi iyi felan değil arkadaşlar kimse kusura bakmasın. hiçbir senaryo diziyi uzatabildiğine uzatmak için yazılmaz fragmanlardan gördüğüm kadarıyla çoşkun hala abi kardeşe söylemiyor gerçeği kaç bölümdür bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler hemen merak etmeyin :)

bu dizi iyi felan değil arkadaşlar kimse kusura bakmasın. hiçbir senaryo diziyi uzatabildiğine uzatmak için yazılmaz fragmanlardan gördüğüm kadarıyla çoşkun hala abi kardeşe söylemiyor gerçeği kaç bölümdür bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Süper tespit..Çok büyük saçmalamışlar o konuda !!!

Bitiyo gibi yapıp gene ters köşe yapcaklar :D

The Departed ( Köstebek ) filminden uyarlamaydı dizi , konusuna bakarsak muhtemelen bu sene bitirirler.

dizi izlemediğim için mutluyum :)

tr dizisi izlemiyorum ama sevdiğim film anime bitince sizler gibi üzülüyorum :) yani anlıyorum sizi

Guzelim zamanlarini dizi izleyerek geciren ulkemin insanini (ailem de dahil olmak uzere) gordukce uzuluyorum, bunu degistiremeyecegimi bilmek daha da uzuyor. Bir kere dahi tv karsisina oturup dizi izledigimi hatirlamam. Kirk yilda bir tv izlerim o da haberlerden ve belgesellerden, bilgi verici iceriklerden ibarettir. Yazik.

kime göre neye göre yazık acaba bana bunu açıklayabilir misiniz? tv izlemediğiniz zamanlarda ne yaptınız mesela dünyayı mı kurtardınız da yazık diyorsunuz anlamadım

saçma sapan bir hal aldı dizi yine yırttı mert :):) bi döngü önümüzdeki bölümde diğeri yırtar .. dizilerinde kalitesi bitti .. nerde o eski diziler ezel vs. gibi

Ciddi ciddi oturup Türk dizisi mi izliyorsunuz yahu. :D

bi ona bakardım arada onuda an itibariyle:D bitirdim

bu dizi saçma geliyor bana zaten dizi izleyen biriside değilim pek

Şu ana kadar 1 Kurtlar Vadisi 2 Ezel bunun üzerine senaryosu ve kurgusu sağlam dizi görmedim daha..Aksiyon olması şart değil kurgusu yok hiçbir Türk dizilerinin..

Ama abi çok saçmaladılar ya adamı içeri attılar onca polisin içinde kaçtı ve bi anda herkes bundan özür diledi resmen :D gerçekten artık izlemeyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri