İçeresinde 2100 TL Olan adsense kanal 1000 TL den Satılık

SelcukAKKUS

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar, elimde bir içerik var 2.gününde 3 hanelilere çıkabiliyor ancak telifli bir içerik 3 4 günde bir telif geliyor.
Bende alacağımı alıp özele alıyorum tekrardan başlıyorum şuan için içeriside 2100 tl biriken bir kanal var bunu 1000 tl ye satıyorum.
alacak kişi kendi adsensesine taşıyacak.
uyarısız tertemiz kanaldır.
VvA3gy.png

Son düzenleme:
aynı böyle bir içerik vardı benim elimde de aynı sizinki gibi kazandırdı korkudan videoyu sildim :)

Son düzenleme:
son zamanda taşınan da diğer adsenseye kazancı taşımıyor.bunu biliyor musun.Incubus yazmıştı herhalde

Kanaldaki içerikle birlikte mi yoksa içerik silinmiş bir şekilde mi verilecek?
içerik silinmiş şekilde vereceğim.

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

son zamanda taşınan da diğer adsenseye kazancı taşımıyor.bunu biliyor musun.Incubus yazmıştı herhalde

onu bilmiyorum ayın 11 inde net olarak belli olur 4 5 kanal taşıdım başka bir adsenseye.

Geçen ay bende böyle kazandım abartmadan kanalı da sildim ama yine de adsense banlandı.

Adsense ödeme yapmadan inceliyor.Su zamana kadar bağlanmış kanal vs vs daha sonra eminse odeme yapıyor.Yoksa hic normal değil? Birde içerik sahaneymis herneyse

şunu belirtmeden geçemiyeceğim hocam daha sonradan başınız ağrımasın. telif gelen içerikse adsense %100 banlanacaktır diyebilirim. imkanın varsa zeplin networke bağlamanı tavsiye ederim

şunu belirtmeden geçemiyeceğim hocam daha sonradan başınız ağrımasın. telif gelen içerikse adsense %100 banlanacaktır diyebilirim. imkanın varsa zeplin networke bağlamanı tavsiye ederim

izlenim şartı fazla içerik 3 4 gün bazen 1 2 hafta ayakta kalabiliyor.

Hocam kusura bakmayinda icerik silip verecem yazmisiniz alan kisi neye istinaden alacak?

Hocam kusura bakmayinda icerik silip verecem yazmisiniz alan kisi neye istinaden alacak?
hocam 2.100 tl var kanalda 1000 tl ye satıyorum en kötü 1500 tl kesinleşse 500 tl kar eder.
bir de şöyle düşün zaten günlük 1.000 tl bırakan bir içeriği silmeden neden alıcı tarafa 1000 tl ye satayım ?

hocam 2.100 tl var kanalda 1000 tl ye satıyorum en kötü 1500 tl kesinleşse 500 tl kar eder.
bir de şöyle düşün zaten günlük 1.000 tl bırakan bir içeriği silmeden neden alıcı tarafa 1000 tl ye satayım ?
Hocam peki sizin maksatiniz kazanc degilmi neden ucuza veriyorsunuz bekleyin kendiniz alin sonucta siz kazanmis olursunuz ?Yapmayin boyle arkadaslar hicbir zaman kazancin alinacaginin garantisi yok.Son zamanlarda bilincli bilincsiz kanallar satisa sunuluyor cunki kimse su gunlerde kazanamiyor kazanci bu yolla ariyor.Alan kisi naparsa yapsin.Burasi ticaret ortami oldu birakinda herkesin kazanmasi icin faydali bilgiler paylasin...
Hayirli satislar yanlis bisey yazdiysam kusura bakmayin.

Hocam peki sizin maksatiniz kazanc degilmi neden ucuza veriyorsunuz bekleyin kendiniz alin sonucta siz kazanmis olursunuz ?Yapmayin boyle arkadaslar hicbir zaman kazancin alinacaginin garantisi yok.Son zamanlarda bilincli bilincsiz kanallar satisa sunuluyor cunki kimse su gunlerde kazanamiyor kazanci bu yolla ariyor.Alan kisi naparsa yapsin.Burasi ticaret ortami oldu birakinda herkesin kazanmasi icin faydali bilgiler paylasin...
Hayirli satislar yanlis bisey yazdiysam kusura bakmayin.
hocam haklısın illaki kendimiz alsak daha mantıklı ama şuan sıkıntı olmasaydı zaten satış yapmam onuçta bu bir ticaret alanda risk alcak satan da.

buda yeni ödeme yöntemi herhalde :D :D halk partner
selçukakkuş bu arada seninle kesin aynı içerikteyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri