Reina
Yasaklanmış
kimse kusra kalmasın ona :%90..buna %100 gibi saçma sapan hayal ürünleriyle kimse kimseyi kandırmasın. Bu oranlarda tamamen hayal ürünüdür. Bu tip açılan forumdaki nerede ise tüm konular forumun tozlu raflarında yerlerini aldı. Hayal ürünü iddalı laflar bunlar. Daha gerçekçi kabul edilebilir cümleler kurulmalı bence...
Bol kazançlar...
inanmayanlar olacaktır herkesi memnun edemem. kendi kararınız. az çok çevrem ne kadar kazandığımı ve yöntemlerimi bilir. zaten kanalları bastıkdan sonra Allah izin verirde patlarsa yorumları görür inşallah sizinde güveninizi kazanırım hocam. değerli yorumun için teşekkürler. beklerim.
extra : içerik çalacağımı düşünüyosanız yt databasesindeki bütün kanalların linkleri elimde mevcut(21m) ve hergün açılan bütün kanalların linkleri elime geliyor. ayıklayıp kendimde basıyorum. ama illaki ayıklarken aradan kaçanlar oluyor.
---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------
Bunu yapmaktaki amaç ne hocam kendiniz kanal basın bağlayın neden ortak arıyorsunuzki
işlerimi oturtturdum artık bana bi iş kalmadı hocam. o yüzden biraz daha büyütüp extra kazanc elde etmek istedim.
---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------
bütün müşterilere basılan kanalların linkleri verildi.
link atıcak 3-4 arkadaş var onlardanda bekliyorum.
Son düzenleme: